27. července 2017 • 14:33

Šampioni pod otevřeným nebem. Na Štvanici se uskuteční OKTAGON 3

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bitvy pod širým nebem. V sobotu se na pražské Štvanici uskuteční již třetí turnaj MMA organizace OKTAGON MMA. Síly zde porovnají v kleci ti nejlepší bojovníci nejen z České republiky a Slovenska, ale také z Brazílie, Chorvatska a Irska. 



Jde o dosud největší turnaj smíšených bojových umění v České Republice a na Slovensku. A to nejen unikátním místem konání, ale především kvalitou startovní listiny. Připraveny jsou místa pro více jak 5000 lidí a připravená je velkoplošná stanová střecha, která je největší v Čechách a na Slovensku.

Na turnaji bude k vidění celkem 12 atraktivních zápasů i včetně jednoho ženského. Hlavní karta, která bude rovněž vysílána na O2TV Sport a JOJ Plus čítá celkem 5 zápasů. První souboje začnou po 18. hodině, hlavní program startuje po 21.00.

V hlavním a světově očekávaném zápase se představí bývalý šampión druhé největší MMA organizace světa Bellatoru Attila Végh, který bojoval i o titul šampióna M1 a je zdaleka nejúspěšnější hvězdou MMA domácí scény. Své síly poměří s irským tvrďákem jménem Paul Byrne. Ten se připravuje v nejslavnějším irském gymu SBG, pod uznávaným trenérem Johnem Kavanaghem a po boku hvězdného Conora McGregora.

Nebude chybět ani současná největší hvězda domácího MMA, šampión reality show Oktagon Výzva Gábor Boráros, kterého čeká zápas s Francouzem Mohamedem Sayahem.

Hlavní karta dále nabídne divácky atraktivní zápas dvou šampiónů jiné organizace ve dvou různých vahách, jako dělaný pro velký turnaj Miroslav Štrbák vs. Matěj Kuznik. Oblíbenec publika a matador Ilja Škondrič proti polskému neporaženému bojovníkovi Michalu Bobrowskimu, který naposledy v Čechách porazil populárního Petráška a zatrhnul mu tak cestu do UFC.

Nebude chybět ani Viktor Pavlíček (další šampión na kartě), kterého přijede ověřit brazilský bijec Leandro Gosling, který se připravuje v Londýně a má bilanci 6-4.

V předzápasech, které budou k vidění pouze v aréně, se uskuteční odveta dvou bojovníků Oktagon Výzva Tomáše Lejska a Lukáše Pajtiny, kteří mají nevyřízené účty. A to z důvodu diskutabilního vítězství Lejska z prvního zápasu.

Nebudou chybět ani divácky atraktivní zápasy těžkých vah - Michal Martínek (bývalý extraligový hokejista) vs. Daniel Dittrich. Třetí zápas těžkých vah obstará pikantní duel kapitána českého ragbyového týmu Robert Voves vs. Alexander Cverna.

V již zmiňovaném ženském zápase si svou MMA premiéru měla odbýt fitness guru Pavla Kladivová proti francouzské krásce Claře Ricignoulové. Kladivová však kvůli zranění nenastoupí, místo ní se s Francouzkou utká Petra Částková. Šanci dostane také další účastník Oktagon Výzva Jakub Běle proti Tomáši Bolovi. Atraktivní duel pak bude mezi Janem Širokým a Rolandem Paradaiserem. Celý turnaj pak zahájí zápas Marek Koželuh vs. Tomáš Kvapil.

Bojovníci se utkají v OKTAGONUFoto OKTAGON

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud