Marek Stodůlka
26. listopadu 2020 • 21:21

Bijce Martínka dělily od velké výhry sekundy! Nakonec ale padl

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

 Smolná premiéra. Michal Martínek při úvodním představení v ruské organizaci ACA prohrál ve druhém kole TKO. Musel se potýkat se soupeřem, který navážil téměř o dvacet kilogramů víc, přesto mu k výhře chyběl kousek. Na galavečeru ACA 114 v polské Lodži totiž soupeře málem ukončil, zastavil jej však gong. Neúspěchem dopadla premiéra také pro Slováka Tomáše Deáka.



Českého bojovníka doprovodila do klece po boku trenérů také snoubenka Lenka. „Je to bez diváků, a já ji tam prostě chci. A ještě jednoho kamaráda. Nechci tam moc sportovců, protože to jsou často stresaři, a já chci mít kolem sebe klídeček,“ vysvětlil Michal Martínek, proč po svém boku neměl pouze kouče, kteří s ním absolvovali přípravu.

A do oktagonu vstoupil opravdu s klidnou hlavou. Držel si odstup, aby jej Daniel James nenatlačil hned po startu na pletivo, kdyby se totiž duel přenesl na zem, mohl by velký hmotnostní deficit hrát ve prospěch Američana. Na konci kola Čech skvěle zakontroval a málem se mu podařilo střet ukončit. V úderech jej však přerušil gong.

Američan Daniel James porazil Michala Martínka ve druhém kole TKO.
Video se připravuje ...

V druhé pětiminutovce už se bohužel scénář, který český bojovník nechtěl připustit, naplnil. James jej chvíli ždímal na pletivu, a když začal Martínek zpomalovat, skončil na zemi, kde jej o dvacet kilo těžší soupeř ukončil několika ranami do hlavy.

Celou akci otevřel svým duelem Tomáš Deák. Ani pro slovenského bojovníka se však nejednalo o úspěšnou premiéru. Hned v úvodu se pokusil soupeře Mikaela Silandera dostat na podlahu oktagonu, což se mu sice povedlo, neuhlídal si ale pozici a nabídl soupeři krk. Fin toho okamžitě využil, zamkl rukou Deákovu hlavu a uškrtil jej. Třicetiletý rodák z Bratislavy tak zaznamenal druhou porážku v řadě.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud