7. května 2021 • 18:05

Večer ostrých bitev! Startuje další turnaj pod taktovkou Patrika Kincla

Autor: ON
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bojové hřmění v Kladně! Organizace MMAsters League zorganizovala už třetí turnaj s menu velmi zajímavých bitev. Premiéra v MMA čeká elitního českého postojáře Luboše Lesáka, do klece se vrátí Lukáš Chotěnovský, Max Handanagič či Gor Harutjunjan. Své kvality znovu předvede i talentovaný Václav Štěpán, jenž je svěřencem úspěšného zápasníka a spoluorganizátora akce Patrika Kincla.



Černý kůň na poli tuzemských organizací se zaměřením na bojové sporty opět odstartoval! I přesto, že současné podmínky sportům stále příliš nepřejí, MMAsters League pro dnešní večer přichystala parádní akci pro fanoušky bojových disciplín.

Do oktagonu v kladenském obchodním centru Oaza dnes vstoupí například Luboš Lesák. Toho čeká velká výzva, a ještě o něco komplikovanější debut pod pravidly MMA, protože se bude muset popasovat se změnou soupeře. Agresora z MG Teamu proklepne ukrajinský matador Vitaly Baryshnikov, který sbíral první vítězné zápasy ve smíšených bojových uměních v době, kdy si český bojovník teprve klestil cestu na výsluní v postojářských disciplínách.

MMAsters League 3 nabídne i profi premiéru amatérského mistra ČR v MMA a juniorského šampióna v boxu Dominika Humburgera z Liberce. A také on se musí vypořádat se změnou soupeře. Zraněného „Vikinga“ Vadkertiho nahradil Pavel „Maximus“ Lamacký z hodonínského Vagabund gymu. Lamacký je gladiátor, který se probíjí různými bojišti už mnoho let, ať už pod pravidly Muay Thai, nebo v posledních letech v MMA. Jak si Humburger poradí s protivníkem, který má na svém kontě zkušenosti s borci jako Bahník, nebo Mikulášek?

Patrik Kincl ovládl svou boxerskou premiéru
Patrik Kincl ovládl svou boxerskou premiéru

Polsko bude na akci zastupovat poznaňský Łukasz Radosz který se střetne sJakubem Klaudou. Oba borci se mohou pyšnit mnoha tituly z těch nejprestižnějších federací. Konkrétně přinesou do ringu dohromady 11 medailí ze světových a evropských šampionátů IFMA, tedy z nejprestižnější amatérské organizace thajského boxu.

„Myslím, že MMAsters League 3 se stane akcí, na kterou budeme ještě dlouho vzpomínat,“ říká Patrik Kincl, zápasník, trenér a spoluorganizátor akce, který má na starost sestavování duelů. „Samozřejmě se nejvíc těším na naše kluky z All Sport Academy, Lukáše Chotěnovského a Vendu Štěpána. Máme za sebou skvělou přípravu, kluci jdou proti těžkým soupeřům, ale jsou v super formě a očekávám jejich nejlepší výkon. Rozhodně mě zajímá i debut Luboše Lesáka. To je neuvěřitelnej blázen s granátem těžké váhy a jsem zvědav, jak se prosadí v MMA."

Organizace MMAsters League přichází už se třetím turnajem Organizace MMAsters League přichází už se třetím turnajemFoto MMAsters League

V dalších duelech se střetnou Tomáš Němeček s Domenico Naswetterem (K1), Josef Štummer se zmíněným Václavem Štěpánem (MMA), Ondřej Malina se postaví Tomáši Laubemu (striking), Andrii Mavrodiiev vyzve Maxe Handanagiče (MMA), Gor Harutjunjan Ondřeje Marvana (striking) a Oleksiy Bondarenko půjde na Lukáše Chotěnovského (MMA).

MMAsters League 3 sledujte zde >>

Nebo v pátek 7. května od 19.00 hodin na O2 TV Sport.

MMAsters League: Daniel Brunclík a Tomáš Bolo předvedli neuvěřitelnou show
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud