29. září 2011 • 18:13

Vysmátá Sokolová: Někteří fotbalisté se mi líbí, ale mám přítele!

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista a modelka. Dvě slova, která se k sobě naprosto hodí. Jenže vnadná Kateřina Sokolová, Miss České republiky 2007, fotbalistu odmítá. A prý klidně může vypadat jako David Beckham nebo Milan Baroš. „Já mám svého přítele!“ má jasno půvabná modelka.



O fotbalu si s Kateřinou Sokolovou moc nepopovídáte. Přesto je tváří nově vycházející fotbalové hry FIFA 12, na jejímž křestu se objevila v úterý.

„K fotbalu moc blízko nemám, tady nejsem povolaná. Ale oslovila mě známá. Bylo to pro dobrou věc, tak jsem ji podpořila,“ řekla Sokolová. Společnosti, které křest hry uspořádaly, totiž zároveň podpořily dětský domov.

Kateřina Sokolová je tváří fotbalové hry FIFA 12.Foto EA
„Zrovna fotbalové hry mi nejdou. Dřív jsem hrála hodně The Sims. To mě hodně bavilo. Zařizovala jsem si dům a tak. Občas jsem hrála i autíčka a střílečku Doom,“ svěřila se.

Nyní se k počítačovým hrám nedostane. Tvrdí, že už nemá tolik času. A tak u počítače pouze surfuje po internetu a sjíždí facebook.

„Ale samozřejmě se mi někteří fotbalisté líbí. Jenže teď mám svého přítele, tak na ostatní chlapy nekoukám!“ smála se modelka. „Je ale pravda, že spojení fotbalista-modelka se stává celkem běžnou věcí.“

Holt mají fotbaloví reprezentanti smůlu…

Kateřina Sokolová je tváří fotbalové hry FIFA 12.
Kateřina Sokolová je tváří fotbalové hry FIFA 12.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud