7. ledna 2022 • 15:30

Djokovičův první vzkaz z detence: Díky fanouškům, rodině, Srbsku i Bohu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Srbský tenista Novak Djokovič, který v australském detenčním hotelu čeká na rozhodnutí soudu, zda ho místní úřady pustí do země, se poprvé ozval na sociálních sítích. „Děkuji všem lidem z celého světa za jejich nekončící podporu,“ napsal na Instagramu obhájce titulu z Australian Open.



Djokovič dorazil do Austrálie ve středu v kapse se zdravotní výjimkou organizátorů prvního grandslamu roku, kteří uznali, že nemusí být očkovaný. Výjimku prý ale nebyl schopný imigračním úředníkům doložit, navíc požádal o špatný typ víza.

Místní autority tak rozhodly o jeho deportaci, což Srb napadl u soudu. Ten o jeho osudu rozhodne v pondělí, do té doby je Djokovič umístěn v detenčním hotelu Park Hotel na okraji Melbourne.

Tam strávil srbský tenista i pravoslavné vánoce, což (mimo jiné) rozčílilo jeho otce a rozesmutnilo jeho matku i manželku. „Děkuji všem lidem z celého světa za jejich nekončící podporu. Cítím ji a velice si jí vážím,“ napsal Djokovič do Stories na Instagramu.

„Děkuji své rodině, Srbsku a všem dobrým lidem z celého světa, kteří mě podporují. Děkuji drahému Bohu, že jsem zdravý,“ doplnil pak ještě k vánočnímu přání, které sdílel se svými fanoušky.

Tenistka Voráčová kouká z okna detenčního hotelu, kde je i Djokovič
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud