27. srpna 2014 • 18:02

Rozdíl není v dresu... Počítačová verze NHL vytočila útočníka St. Louis

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve světě počítačových sportovních her není většího giganta než EA Sports. Kanadsko-americká firma spadající do koncernu Electronic Arts a vlastnící práva na NHL, NBA, FIFU, PGA nebo automobilovou sérii NASCAR, ale tentokrát lehce ustřelila. Nebo si to alespoň myslí útočník St. Louis Blues Ryan Reaves, kterého nepotěšilo jeho vzezření na NHL 2014.



If it’s in the game, it’s in the game. "Jestli to je ve hře, je to ve hře," hlásí motto firmy, tak hrdé na maximální realismus postav ve svých hrách.

Vysvětlujte to ale Reavesovi. Sedmadvacetiletý Kanaďan, autor dvou gólů v 62 utkáních základní části letošní sezony, umístil na svůj twitter vzkaz, který doprovází výmluvnou koláží.

Na levé straně je Reavesova fotka ze zápasu z loňské sezony, na druhé screen z NHL 2014, kde vede puk v podobné pozici. A že nejsou oba snímky totožné, je zřejmé na první pohled.

"To se snad někdo pos...," čílí se rodák z Winnipegu.

Tweet syna hráče NFL Willarda Reavese (působil v Miami Dolphins a Washingotnu Redskins) nenechali bez povšimnutí jeho spoluhráč a gólman Blues Brian Elliot ani ex-parťák Chris Stewart, který byl před koncem základní části vyměněn do Buffalo.

A ve svých vzkazech si z něj pořádně utahovali. "Aha, rozdíl je v dresu," glosoval to Elliot.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud