2. července 2016 • 16:39

Slavia může přijít o bombarďáka Škodu, jedná o přestupu do Číny

Autor: rjm, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tentokrát to vyjde, říká si možná útočník Slavie Milan Škoda. Už dvakrát měl nakročeno český reprezentant do ciziny, ale ani jednou to neklaplo. Poprvé byl zájem z Turecka, v zimě pak před snajprem ležela pohádková nabídka z Emirátů, ani tady ale k dohodě nedošlo. Po půl roce je ve hře další možná změna dresu. Informaci potvrdily v sobotu internetové stránky Slavie.



Zájem z Číny, odkud je i současný majoritní vlastní vršovického klubu, potvrdil na přípravném turnaji v Čelákovicích trenér Dušan Uhrin.

"U Milana Škody nevíme, kdy se připojí, protože se jedná o jeho prodeji do Číny. Mělo by to trvat zhruba do pondělí," uvedl trenér Slavie Dušan Uhrin mladší po vítězství Pražanů na přípravném turnaji v Čelákovicích. 

Třicetiletý Škoda měl nakročeno do ciziny už v minulosti, ale nakonec ve Slavii vždy zůstal. Zahraniční angažmá by si mohl vyzkoušet až nyní v Číně, odkud pochází většinový majitel vršovického celku společnost CEFC.

Škoda byl v posledních dvou sezonách hlavní oporou Slavie. V uplynulém ligovém ročníku vstřelil 14 branek, o sezonu dřív se trefil dokonce devatenáctkrát. V Edenu má smlouvu do konce června 2018. Škoda v dresu české reprezentace startoval na vrcholícím evropském šampionátu ve Francii. Jako jeden z mála hráčů národního týmu zaujal, když jako střídající hráč přispěl gólem k remíze 2:2 s Chorvatskem.

Ani Milan Škoda nepomohl k zvratu proti Turecku
Ani Milan Škoda nepomohl k zvratu proti Turecku

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud