11. ledna 2017 • 17:02

Tvrdík k zájmu o Vukadinoviče: Slavia za něj nedá víc než 15 milionů

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupová sága kolem Vukadina Vukadinoviče stále jitří emoce. Zatímco trenér Zlína Bohumil Páník považuje navrženou částku za jeho možný přestup do pražské Slavie za degradující, předseda představenstva červenobílých Jaroslav Tvrdík si myslí něco jiného. „Dali jsme nabídku, která i s bonusy nemůže přesáhnout 15 milionů korun,“ uvedl Tvrdík na svém twitterovém účtu.



Ve Zlíně nijak netají, že by si představovali, aby Slavia sáhla do rozpočtu mnohem hlouběji. „Ta nabídka je absolutně neadekvátní. Degraduje nejen klub Zlín, ale i samotného hráče. Rozdíl mezi cenou Vukadinoviče a Sýkory je velký a on je přitom minimálně stejně dobrým hráčem jako Sýkora,“ nabídl Páník srovnání s poslední posilou klubu z Edenu, kterou se stal Jan Sýkora z Liberce.

Na jeho slova odpoledne zareagoval  Jaroslav Tvrdík . Na svém twitterovém účtu slávistický šéf uvádí, že se rozhodně nejedná o urážející nabídku. Naopak. „Dívali jsme se na řadu faktorů a nabídli jsme přesně to, co je na českém trhu mírný nadstandard."

Jenže to zlínské vedení spíš rozladilo, než uspokojilo. „Stopnuli jsme to,“ vyjádřil se v pondělí majitel klubu Zdeněk Červenka. Fastav si za srbského křídelníka žádá až 40 milionů korun, to však Pražané nehodlají akceptovat. Taková suma by byla o deset milionů větší než ta, za kterou Slavia přivedla z Liberce Jana Sýkoru.

Ligový král asistencí Vukadinovič: Podívejte se, čím upoutal Slavii
Video se připravuje ...

Samotný Vukadinovič chce za každou cenu do Slavie přestoupit. „Hodně mě chtějí. Bude se tam hrát o titul, o Ligu mistrů. Je to pro mě výzva,“ žádá 26letý fotbalista, aby mohl zamířit do Edenu, kde už dříve působil. Na to však zlínské vedení nechce vůbec slyšet.

Slavia chce podle Tvrdíka jednat na přestupovém trhu tak, aby z toho měly prospěch všechny zúčastněné strany, „Nemůžeme kluby vysávat a mít zisk jen na jedné straně. Benefitovat musíme všichni,“ uvedl dále Tvrdík o podmínkách na českém přestupovém trhu.

Podle Tvrdíkových slov by tuzemské kluby měly mít zájem s vršovickým celkem spolupracovat. „Díváme se na svět nejen optikou Slavie, ale celého českého fotbalu. „Slavia je zpět a to, co nás zajímá, je prát se o titul. Nebudeme se stydět za naší přestupovou politiku. Chceme vyhrávat. To je fotbal,“ dodal Tvrdík v posledním příspěvku.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>>

Vukadin Vukadinovič v dresu Zlína v zápase proti Slavii
Vukadin Vukadinovič v dresu Zlína v zápase proti Slavii

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud