21. července 2017 • 12:15

Pekhart jde do Izraele! S Beer Ševou bude hrát o Ligu mistrů

Autor: iSport.cz, jon, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český útočník Tomáš Pekhart má nové angažmá. Na tři roky se upsal Hapoelu Beer Ševa, poslední vítěz izraelské ligy o tom informoval na svém twitterovém účtu. Pro Anglii, Německu a Řecku si vyzkouší angažmá v další zemi.



"Jsem šťastný, že jsem se mohl připojit k týmu Hapoelu Beer Ševa. Těším se, že společně budeme úspěšní a dosáhneme na cíle, které si klub stanovil," řekl Pekhart v rozhovoru na facebookovém profilu izraelského mistra.

Pekhart prožil úspěšnou minulou sezonu a s dvanácti brankami v 31 soutěžních zápasech byl nejlepším střelcem AEK, kam přišel vloni na začátku února z německého Ingolstadtu. Aténský tým, který po play off minulého ročníku řecké ligy skončil druhý, však přesto s českým útočníkem neprodloužil končící smlouvu.

Pekhart si vyzkouší už šesté zahraniční angažmá. Vedle AEK Atény a Ingolstadtu působil v dalším německém klubu Norimberku a anglických týmech Tottenhamu a Southamptonu. V Česku hrával rodák ze Sušice za Slavii, Spartu a Jablonec. Na kontě má z let 2010 až 2013 devatenáct startů za reprezentační A-tým a dvě branky.

S Beer Ševou čeká Pekharta pokračování kvalifikace Ligy mistrů. Izraelský šampion ve 2. předkole přešel přes maďarský Honvéd Budapešť a ve 3. předkole se utká s Ludogorcem Razgrad.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud