8. října 2015 • 18:55

VIDEO: Putin řádil na ledě! V exhibici nasázel sedm gólů

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byl výkon. Sedm branek. Vladimir Putin by klidně mohl rezignovat na post prezidenta a dát se na dráhu profesionálního hokejisty. V nadsázce, samozřejmě. V rámci oslavy svých 63. narozenin uspořádal ruský vladař ve středu hokejové utkání. A v něm exceloval!



Putin vedl tým složený z hokejových osobností proti mužstvu ruských úředníků a magnátů. Utkání se zúčastnilo mnoho prezidentových přátel, a tak není divu, že válel.

Putin nastoupil v dresu s číslem 11, mezi jeho spoluhráči nechyběli bývalí ruští reprezentanti Vjačeslav Fetisov, Pavel Bure, Alexander Mogilnij nebo Valerij Kamenskij. Přátelské klání řídil prezident Mezinárodní hokejové federace (IIHF) René Fasel, do svého programu jej zařadila i ruská televize.

VIDEO | Jedna z gólových Putinových akcí

Zápas vyhrál tým hokejových osobností 15:10, Putin nastřílel hned sedm branek. Podle britského deníku The Guardian navíc hned několik po pěkných individuálních akcích. K parádnímu výkonu přidal ještě tři asistence.

„Brankář soupeře byl vynikající, předvedl výborné zákroky. Některým prezidentovým střelám se ale musel vyhnout,“ poznamenala hlava státu po zápase v dobrém rozpoložení pro Gordonua.com.

Nebyl to první zápas, ve kterém Putin zářil. V květnu tohoto roku v dalším exhibičním duelu při vítězství svého týmu 18:6 vstřelil dokonce 8 branek. Tomu se říká kanonýr!

Ruský prezident Vladimir Putin při hokejové exhibici
Ruský prezident Vladimir Putin při hokejové exhibici

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud