21. ledna 2017 • 10:35

V boji o Jágra věříme San Jose, tvrdí experti Sportu. Podívejte se na jejich sestavy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na programu je už předposlední kvalifikace Sazka Fantasy! V ní si můžete nastavit tři sestavy, za jednu zaplatíte 20 Sazka Tokenů. Nejlepší dva hráči se dostanou do velkého finále, kde se utkají o zájezd za Jaromírem Jágrem na Floridu. Pro inspiraci jsme pro vás vyzpovídali experty deníku Sport a nechali jsme je vytvořit vlastní tým pro vaši inspiraci. Na sestavy expertů se podívejte v článku.



Jaroslav Kalina, redaktor deníku Sport

Sestav Jaroslava KalinyFoto Koláž iSport.cz

Do brány jsem zvolil Ondru Pavelce. Winnipeg si ho po špatných výkonech ostatních brankářů vytáhl z farmy. Ondra udělá maximum proto, aby tuhle šanci využil a přesvědčil vedení Jets, že udělali velkou chybu.

Vsadil jsem na ostrý chlapy v obraně, kteří ale umí dát gól. Takový Burns mě svými výkony snad nepřestane překvapovat. Věřím, že překvapím hráči Anaheimu. Sice hrají na ledě Minnesoty, které to zatím šlape, ale nepříjemný hokej Ducks by šikovným Wild nemusel vyhovovat.

I když New Jersey nepatří k nejofenzivnějším týmům, proti děravé obraně Flyers se prosadí a Hall (aspoň doufám) bude hlavním tahounem týmu.

Tomáš Večeřa, vedoucí webu iSport.cz 

Sestava Tomáše VečeřiFoto Koláž iSport.cz

Rozpočet je přísný, takže to není jednoduchá volba. Nejdříve jsem stavěl sestavu hodně přes Columbus, pak přes Toronto, ale nakonec ukládám verzi s nejvíce hráči ze San Jose, kterým věřím proti Coloradu.

Měl jsem jich v sestavě ještě víc, ale nakonec jsem se rozhodl pro českou stopu - Michaela Frolíka. A nemůžu si odpustit jednoho hráče, kterému fandím. Patrick Sharp z Dallasu jako x faktor. Neboduje pravidelně, ale když se chytne, tak po více bodech. V posledním zápase vyšel Dallas i Sharp naprázdno, tak třeba to v sobotu napraví.

Z nejlevnějších útočníků vsadím na Drew Stafforda, dostane na ledě opět více prostoru, tedy za předpokladu, že ještě nebude po otřesu mozku hrát Patrik Laine.

Martin Tomaides, redaktor webu iSport.cz

Sestava Martina TomaideseFoto Koláž iSport.cz

Pár jmen bylo od začátku jasných. Třeba Carey Price. Ale toho jsem rychle vynechal, cena je zbytečně vysoká, takže jsem raději sáhl po Miku Condonovi, který má za sebou 4 výhry v pěti zápasech.

Minulý víkend jsem přehlédl Connora McDavida, dvakrát už by se mi to nemuselo vyplatit. Výtečnou bodovou formu mají Bäckström, Steen, Van Riemsdyk i Burns - tady není třeba něco vysvětlovat. Zadák Matt Hunwick hraje hodně minut, třeba tam taky něco spadne.

Úplně poslední jméno byl Michael Stone. Před rokem 36 bodů, letos ještě ani gól... Mohlo by to klapnout, za tyhle peníze by to bylo terno.

Chcete se osobně setkat s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Tomáš Podvín, redaktor webu iSport.cz

Sestava Tomáše PodvínaFoto Koláž iSport.cz

Ačkoliv jsem fotbalový redaktor, NHL bedlivě sleduji. Ze svého týmu mám radost. Podařilo se mi do sestavy dostat snad všechny hráče, o kterých jsem uvažoval. Jonesovi proti (dovolím si říct tragickému) Coloradu věřím na čisté konto. Jeho spoluhráč Burns je mezi obránci jasnou jedničkou, vždyť se pohybuje kolem 5. místa v bodování NHL.

Mým největším favoritem je však Washington. Forma Capitals je prostě úžasná a nepředpokládám, že se zrovna zasekne na Dallasu, který má velké problémy se svými brankáři. Druhá řada s Kuznětsovem na centru mi je o něco sympatičtější než ta první. Williams v 35 letech předvádí skvělý hokej.

Ptáte se, kde se mi tam vzali jména jako McGinn nebo Morrisey? Mladý útočník Caroliny zažívá životní období, které dost možná už nikdy nezopakuje, tak je z něj potřeba vytěžit co nejvíce. Obránce Winnipegu zas začal nastupovat v první obraně Jets a na ledě dostává hodně prostoru. Za trumf považuji Boedkera, který si zařádí proti svému bývalému klubu.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud