3. června 2017 • 09:44

Vrchol fotbalové sezony je tu. Komu věří experti ve finále Ligy mistrů?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Den D je tu. Nejslavnější fotbalová soutěž bude už dnes večer znát svého vítěze. Obhájí vítězství v Lize mistrů Real Madrid, nebo se po 21 letech dočká ušaté trofeje Juventus Turín? A kdo ovládne turnaje Sazka Fantasy o ceny v hodnotě 15 tisíc? Podívejte se, jaké sestavy by poslali do boje redaktoři deníku Sport.



Jakub Dvořák, redaktor webu iSport.cz

Věřím spíše Realu a Navas je levná volba. Marcelo a Alves jako ofenzivní beci jsou hodně u gólů a musím se přiznat, že patří mezi mé největší oblíbence. Přidal jsem k nim Ramose, což je lídr každým coulem a navíc autor důležitých gólů.

Kvůli rozpočtu jsem musel zvolit dva žolíky z lavičky - Cuadrada a Asensia. Modriče s Pjaničem jsem zvolil zvolil kvůli jejich režisérským schopnostem, nějakou asistenci by si mohli připsat. V útoku jsem si připravil jedno překvapení. Benzema na úkor Ronalda? Ano, CR7 bude pod dohledem, čímž se otevře prostor pro Francouze. Higuaín s Dybalou nesmí chybět, člověk nikdy neví, co na trávníku vymyslí.

Sestava Jakuba DvořákaFoto Sport

Tomáš Podvín, redaktor webu iSport.cz

Byl jsem omezený rozpočtem, proto jsem musel zvolit také dva hráče Realu Madrid, kteří nejspíš nebudou v základní sestavě. Těmi jsou Marco Asensio a Gareth Bale. Věřím ale, že oba jsou schopni z lavičky hodně pomoci.

Sestavte si vlastní tým z fotbalových hvězd a hrajte o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport
 

Jinak nepřekvapím, napráskal jsem útok a v obraně se zaměřil na hráče s potenciálem směrem dopředu. Kapitánskou pásku dostal specialista na finálové boje Sergio Ramos. Mohl by se trefit i do třetice.

Sestava Tomáš PodvínaFoto Sport

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud