Stanislav Hrabě
8. října 2015 • 10:16

Posily pro Slavii: Ronaldo ne, co třeba liberecký Šural?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Ronaldo je k mání. Za sto milionů eur,“ upozornil na možnost koupit hvězdu světové svítivosti za více než 2,7 miliardy korun Jiří Šimáně, nový minoritní majitel a prezident Slavie Praha. Šlo o žert, ale s vážným odkazem: červenobílí budou na přestupovém trhu hodně draví. Padlo i jméno hvězdy Liberce Josefa Šurala.



Rozpočet dvě stě milionů korun, dalších tři sta na posílení kádru. I takové možnosti se rýsují pro Slavii Praha zásluhou vstupu nových majitelů. „Čísla nebudeme říkat,“ odmítl Jaroslav Tvrdík, zástupce majoritního akcionáře čínské společnosti CEFC.

„Nechceme plýtvat penězi, na tom jsme se shodli. Ale prostředky, abychom hráli evropské poháry a za dva roky bojovali o mistrovský titul, mít budeme,“ odkryl velkorysé plány klubu.

Proto byla vytvořena sportovní rada, která má probrat možné posily. „Máme seznam asi patnácti jmen, byli bychom rádi, kdybychom přivedli tři čtyři,“ prozradil prezident Šimáně.

„Nová“ Slavia plánuje posily, už v zimě chce dva až čtyři nové hráče
Video se připravuje ...

Jedno zajímavé jméno už padlo: reprezentant Josef Šural ze Slovanu Liberec. „Nic o zájmu Slavie nevím, ptejte se mého manažera,“ nepotvrdil ho český reprezentant. Jeho agent David Nehoda jen shrnul fakta: „Šuralovi končí v červnu 2016 smlouva, v zimě může podepsat nový kontrakt.“

Vedení severočeského klubu o Šuralově uvolnění nyní nechtělo ani slyšet, neboť postoupilo do základní skupiny Evropské ligy a každé vítězství přinese do pokladny okolo deseti milionů korun. V zimě ale může být situace jiná.

Slavia - Liberec: Gól Josefa Šurala na 2:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud