Stanislav Hrabě
9. června 2015 • 04:50

Fanoušci Slavie se bouří marně! Horníkův příchod je na spadnutí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Slavie podepisují petici, hrozí bojkotem a otevřenou válkou s vedením. Jenže ani to s největší pravděpodobností neodradí šéfy klubu od angažování Ivana Horníka do managementu sešívaných. Podle informací Sportu je jeho nástup téměř dohodnutý.



Možnost příchodu kontroverzní postavy českého fotbalu Ivana Horníka do Edenu je znovu na stole a je velmi reálná, Slávistické noviny dokonce v pondělí večer uvedly, že v úterý bude Horníkův přestup oficiálně oznámen.

Jeho angažování by se údajně nebránil ani podnikatel Jiří Šimáně, jenž netají úmysl podílet se finančně či jinak na chodu klubu.

Podle informací deníku Sport je Horníkův nástup do vedoucí funkce ve Slavii téměř dohodnut, čímž by padl záměr pokusit se z Jihlavy přivábit úspěšného manažera Josefa Jinocha, slávistického odchovance.

Proti bývalému sportovnímu řediteli Viktorie Žižkov a Sparty Praha se vzedmula ze strany slávistických fanoušků velká nevole. Vznikla petice „Řekni NE Ivánkovi“, která má elektronickou podobu na stránkách Slávistických novin a leží ve fanshopu. Už ji podepsalo více než 1 100 odpůrců, předseda Odboru přátel Martin Krob a Lukáš Vala, lídr Tribuny Sever, mezi prvními.

Horník byl v roce 2006 za korupční jednání potrestán sedmiměsíčním podmínečným odnětím svobody, pokutou 900 tisíc korun a desetiletým zákazem činnosti ve fotbale. Před třemi lety mu však byl zbytek trestu za vzorné chování prominut.

Jak se vyvíjí situace s koučem Beránkem čtěte v úterním Sportu!

Ivan Horník bude pracovat pro Bohemians Praha, měl by vyřešit letitou kauzu o název tradičního klubu
Ivan Horník bude pracovat pro Bohemians Praha, měl by vyřešit letitou kauzu o název tradičního klubu

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud