17. června 2015 • 13:00

Pelta věří, že Kopic mu v Plzni vydělá. Koho chce ještě přivést?

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výměnou reprezentanta Jana Kopice do Plzně za dvojici útočníků Tomáš Wágner, Stanislav Tecl posilování fotbalového Jablonce nekončí. Majitel klubu a předseda FAČR Miroslava Pelta přiznal, že na sever Čech by rád přivedl brankáře Jiřího Pavlenku z Ostravy, záložníka Michala Trávníka ze Slovácka a obránce Vjačeslava Karavajeva z CSKA Moskva, který v minulé sezoně hostoval v Dukle.



"Dělal jsem všechno proto, aby Kopic zůstal, protože když chcete být úspěšný v pohárech, tak potřebujete rozdílové hráče," řekl Pelta novinářům. "Obchod je postavený tak, že jde o procenta z budoucího přestupu a když bude Plzeň úspěšná, tak si můžeme přijít ještě na velmi slušné peníze," dodal.

Peltu od příchodu Wágnera s Teclem neodradilo ani to, že první v minulé sezoně hostoval v Mladé Boleslavi a druhý byl v Plzni náhradníkem. "Wágner se mi vždycky líbil, Tecl taky. Když přišel z Jihlavy do Plzně, tak dával góly v pohárech a věřím, že mu u nás vrátíme lesk," vysvětlil Pelta.

Ligová sezona v 90 sekundách: Jablonec
Video se připravuje ...

Do Jablonce, který čeká předkolo Evropské ligy, by rád přivedl ještě další hráče. "Máme zájem o Trávníka i Karavajeva a o obou jednáme. U Pavlenky je situace složitější a čekáme, jak se to vyvine. Jestli půjdeme dražší cestou, kterou je on, nebo zda se vydáme jinou," řekl Pelta, jenž hledá gólmana k jedničce Vlastimilovi Hrubému.

"Chceme mít vyrovnanou brankářskou dvojici. Dvojku nám dělá Michal Špit , kterému už ale bylo čtyřicet let," uvedl.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud