17. září 2014 • 05:00

SUPERAKCE Realu ničily Vaclíka i Suchého! Basilej neměla nárok

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Nádhera. Fotbalová lahůdka. Asi takové pocity musel mít fanoušek, který sledoval zápas mezi Realem Madrid a Basilejí (5:1). Ačkoliv i hosté ze Švýcarska se několikrát vyznamenali, hlavní roli hrály domácí hvězdy. A na jejich úžasné kombinace by se dalo koukat pořád dokola.



Už prvnímu gólu Realu, který obstaral nešťastně „vlastňákem“ český obránce Marek Suchý, předcházela luxusní patička z dílny Jamese Rodrígueze, kterou uvolnil centrujícího Nacha. Před druhou trefou domácích však srdce fanoušků zaplesalo ještě více.

Hráči „Bílého baletu“ si ve středu hřiště vyměnili míč, který se dostal až k hrdinovi celé akce, záložníkovi Modričovi. Ten na nic nečekal a přesnou „šajtlí“, kterou český fanoušek dobře zná díky Tomáši Rosickému, vybídl k úniku Garetha Balea. Hvězdný Velšan už si věděl rady, Vaclíka si přehodil a zakončil do prázdné.

VIDEO | Nádherná přihrávka Modriče a zakončení Balea

Při třetím gólu se pro změnu Bale zaskvěl jako nahrávač, když vybídl Cristiana Ronalda. Portugalec z blízkosti snad ani nemohl minout. Čtvrtou branku pak přidala z dorážky posila Realu James Rodríguez.

A ve druhém poločase to zase přišlo. Cristiano Ronaldo si patičkou narazil s Karimem Benzemou a jako správný fotbalový gentleman mu míč ještě vrátil. Francouz ho pak zametl nekompromisně pod břevno a po delší době se opět mohl radovat ze vstřelené branky.

VIDEO| Skvělá akce Ronalda a Benzemy zakončená výstavním gólem

Real Madrid nakonec po velmi dobrém výkonu vyhrál proti Basileji 5:1. Nutno dodat, že český brankář Tomáš Vaclík se ještě při několika zákrocích vyznamenal. Na superakce domácích ale nárok neměl.

Oslava gólu fotbalistů Realu Madrid a zklamaný Tomáš Vaclík s obráncem Basileje Samuelem.
Oslava gólu fotbalistů Realu Madrid a zklamaný Tomáš Vaclík s obráncem Basileje Samuelem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud