19. března 2015 • 18:00

Proč nedal Agüero penaltu? Jeho krajan brankáři ukázal, kam půjde míč

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mohl zdramatizovat celý dvojzápas, dát svému týmu naději. Jenže kanonýr Manchesteru City Sergio Agüero v duelu s Barcelonou (0:1) zklamal. Vyhlášený střelec neproměnil penaltu, pro kterou si předtím sám došel. Hrdinovi domácích, brankáři Ter Stegenovi, výrazně pomohl záložník Javier Mascherano. Argentinec totiž odhadl, kam Agüero vystřelí!



Hostující „Citizens“ dostali výhodu pokutového kopu v 78. minutě. Nehledě na to, že rozhodnutí sudího bylo chybné, byla to pro anglický celek obrovská šance na vyrovnání a zdramatizování celého osmifinále.

K penaltě se postavil jako obvykle Sergio Agüero. Jenže gólman Barcelony Ter Stegen odhadl směr a střelu dokázal vyrazit. Na první pohled to sice nebylo patrné, opakované záběry ale ukázaly, že měl mladý brankář svého pomocníka. Byl jím Mascherano.

Záložník Barcelony Javier Mascherano ukázal svému brankáři, kam Sergio Agüero kopne penaltu Záložník Barcelony Javier Mascherano ukázal svému brankáři, kam Sergio Agüero kopne penaltuFoto repro: youtube.com

Argentinský záložník Barcelony totiž perfektně odhadl úmysl svého krajana, kterého dobře zná z reprezentace. Ter Stegenovi nenápadně naznačil, kam Agüero svou střelu umístí. A trefil se dokonale.

I s Mascheranovou pomocí tak Ter Stegen uchoval pro domácí čisté konto a to Barcelona už do konce zápasu nepustila. Po vítězství 1:0 podle očekávaní postoupila do čtvrtfinále Ligy mistrů.

VIDEO | Agüerovu penaltu Ter Stegen chytil

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud