15. dubna 2016 • 11:45

Real bude hrát o finále Ligy mistrů se City. Atlético čeká Bayern

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V semifinále fotbalové Ligy mistrů na sebe narazí Manchester City s Realem Madrid a Atlético Madrid s Bayernem Mnichov. Rozhodl o tom dnešní los v Nyonu. První zápasy se uskuteční 26. a 27. dubna, odvety se budou hrát 3. a 4. května. Finále se uskuteční 28. května na milánském San Siru.



Atlético, které si v semifinále poradilo s obhájcem trofeje Barcelonou, svede s Bayernem teprve druhý vzájemný souboj. S bavorským klubem se utkalo pouze ve finále soutěže v roce 1974, kdy první zápas skončil remízou 1:1 a opakovaný duel výhrou německého celku 4:0. Bayern tehdy získal první z pěti triumfů v Lize mistrů.

Los semifinále fotbalové Ligy mistrů:

První zápasy:

26. dubna: Manchester City - Real Madrid,

27. dubna: Atlético Madrid - Bayern Mnichov.

Odvetné zápasy:

3. května: Bayern Mnichov - Atlético Madrid,

4. května: Real Madrid - Manchester City.

Stejně na tom jsou i fotbalisté Manchesteru City a Realu, kteří na sebe narazili pouze v základní skupině v ročníku 2012/13. "Bílý balet" tehdy doma zvítězil 3:2 a v Anglii remizoval 1:1. Pro kouče anglického celku Manuela Pellegriniho půjde o duel s bývalým klubem, protože v Madridu působil v sezoně 2009/10.

Ve hře je tak stále možná repríza finále Ligy mistrů z roku 2014, kdy proti sobě nastoupily Atlético s Realem, který tehdy získal rekordní desátý triumf. Díky losu je také možné, aby se trenér Bayernu Pep Guardiola ve finále potkal se City, kde po sezoně vystřídá Pellegriniho.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud