13. června 2012 • 10:55

Prohráli jste zápas s průměrným týmem, kritizuje řecký tisk

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Řecký tisk se pořádně obul do vlastních fotbalistů. Zkritizoval nepřipravenost národního mužstva v zápase mistrovství Evropy s českými fotbalisty, jejichž výkon označil za nanejvýš průměrný. Řekové prohráli 1:2, oba týmy nicméně mají šanci postoupit do čtvrtfinále.



Podle listu To Fos bylo Řecko odrovnáno v šesti minutách průměrným českým týmem. Bleskově dostalo dvě branky a výsledek byl rozhodnutý. Tým napáchal nepředstavitelné množství chyb známých už z "předválečného období".

Podle deníku Athlitiki, který přišel s palcovým titulkem "Nepřítomné národní mužstvo", zažil řecký tým zatmění, po němž od šesté minuty prohrával 0:2. "Řecko levně prodalo zápas Čechům," napsal Goal News.

Podle listu SportDay Řekové vstoupili i do druhého zápasu Eura ledabyle, nechali soupeře, aby si na hřišti dělali, co chtěli. Řecká fotbalová jedenáctka nezafungovala ve složení, jaké vymyslel portugalský trenér Santos, a nevyšly ani výměny hráčů, uvedl list.

Podle deníku Ethnos si Řekové nevzali ponaučení z úvodního zápasu s Polskem. V něm také v poločase prohrávali, zatímco Češi se poučili, protože po prvních 25 minutách prohrávali s Ruskem už o dvě branky.

Když Řekové snížili, vyděsili podle tamních médií Čechy a ti přestali být nebezpeční. Nevytvořili si ale šance na vyrovnání. Ethnos také zpochybnil řecký ofsajd, kvůli němuž nebyl uznán gól v prvním poločase.

Michal Kadlec při děkovačce fanouškům ukázal tričko se vzpomínkou na Lukáše Přibyla
Michal Kadlec při děkovačce fanouškům ukázal tričko se vzpomínkou na Lukáše Přibyla


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud