22. června 2016 • 14:38

Otázka na Ronalda?! Hvězda bez gólu hodila mikrofon do vody

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není v dobrém rozpoložení. Hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo je na EURO pod obrovským tlakem a zdá se dost frustrovaný. Naposledy to ukázal po tréninku při cestě na hotel. Schytal to portugalský reportér, kterému Ronaldo zahodil mikrofon.



Ronaldo je zatím na EURO bez gólu a jeho Portugalsko bez výhry. Hvězdný forvard Realu Madrid si navíc nezískal fanoušky na svou stranu, když po remíze s Islandem svého soupeře kritizoval. Proti Rakousku zase nedal v závěru penaltu.

Když se tak před posledním zápasem základní skupiny s Maďarskem reportér portugalské televize Ronalda zeptal, zda je připravený, odpověď nedostal. A navíc se mu už nevrátil ani jeho mikrofon. Fotbalista ho totiž vzal a hodil do jezírka.

S televizním kanálem CMTV ovšem nemá Ronaldo dlouhodobě dobré vztahy. Stanice pravidelně zveřejňuje citlivé informace z jeho soukromí a zaměřuje se i na jeho rodinu. Na otázky reportéra CMTV odmítl hvězdný hráč odpovědět už na jedné z pozápasových tiskových konferencí v roce 2014.

Trenér Portugalska Fernando Santos ale svého svěřence bránil. „Po prvním zápase jste psali příběhy, že byl Ronaldo na tréninku samý úsměv a nyní zase o tom, že se nesměje,“ tvrdil zkušený kouč.

„Jsem přesvědčený, že se přes všechno dostane a vydá ze sebe to nejlepší. Vždy dokázal, že co umí nejlépe, je střílení gólů, a jsem si jistý, že pro to udělá všechno,“ pokračoval Santos.

Toho zároveň neznervózňoval ani fakt, že Ronaldo nedal na velkých turnajích gól už z 36 přímých kopů v řadě. „Postará se o přímé kopy a penalty. Portugalci Ronalda milují,“ ujistil na závěr portugalský kouč.

K tomu, aby mělo Portugalsko jistotu postupu do osmifinále, musí ovšem porazit zatím první Maďarsko. A tým potřebuje svého lídra.

Vše k EURO ve Francii sledujte ZDE>>

Skupina F

Z V R P Skóre B
1. Maďarsko 3 1 2 0 6:4 5
2. Island 3 1 2 0 4:3 5
3. Portugalsko 3 0 3 0 4:4 3
4. Rakousko 3 0 1 2 1:4 1

Postupový klíč na EURO: Co rozhoduje o pořadí ve skupině? Čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud