25. března 2015 • 04:57

Anglie U21 je v ČR bez opor. Těšit se můžete na mladíky Arsenalu

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PÁTEK 20:30 | Svoji nejsilnější sestavu pro přípravné utkání s českým výběrem anglická reprezentace do 21 let nepřivezla. Několik opor se nakonec muselo z nominace omluvit a někteří hráči povýšili do seniorského týmu Albionu. I přesto ale Angličané dorazili s několika zajímavými jmény v sestavě a Češi by je rozhodně neměli podceňovat. Stát proti nim bude třeba obránce Arsenalu Calum Chambers, který si v pátek odbyde za U21 svoji premiéru, i když už má za sebou starty v seniorském výběru Anglie. Na koho si dát ještě pozor? Podívejte se, kdo bude proti Čechům hrát.



Calum Chambers

Arsenal, 20 let, obránce

Pravý obránce zazářil v loňské sezoně v dresu Southamptonu. Jeho velkou výhodou je, že zastane jak pozici středního obránce, tak i pravý kraj obrany. Právě na kraji obrany ho často využívá trenér Arséne Wenger, který Chamberse koupil za 20 milionů eur.

Carl Jenkinson

West Ham United (hostuje z Arsenalu), 23 let, obránce

Jenkinson přišel do Arsenalu v létě roku 2011 jako volný hráč z Charltonu.  Během tří sezon sbíral postupně v dresu „Kanonýrů“ větší porce minut. V létě však přišel Chambers, velmi dobře se jeví Héctor Bellerín, a tak Jenkinson zvolil hostování ve West Hamu United, kde patří mezi pravidelné hráče základní sestavy.

Danny Ings

Burnley, 23 let, útočník

Loni svými góly dotáhl Burnley po čtyřech letech zpět mezi elitu do Premier League. V ní je opět nejlepším střelcem svého klubu. Letos vstřelil zatím devět branek a byl například u senzačních výsledků anglického nováčka, který dokázal vyhrát nad Manchesterem City (1:0) a remizovat s Chelsea (1:1).

Celá nominace Anglie U21:

Brankáři: Marcus Bettinelli (Fulham), Jonathan Bond (Watford)

Obránci: Calum Chambers (Arsenal), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Luke Garbutt (Everton), Ben Gibson (Middlesbrough), Carl Jenkinson (West Ham United – hostuje z Arsenalu), Michael Keane (Burnley), Liam Moore (Brentford – hostuje z Leicesteru City), John Stones (Everton), Matt Targett (Southampton)

Záložníci: Tom Carroll (Swansea City – hostuje z Tottenhamu Hotspur), Nathaniel Chalobah (Reading – hostuje z Chelsea), Jake Forster-Caskey (Brighton), Will Hughes (Derby County), Jesse Lingard (Derby County – hostuje z Manchesteru United), Alex Pritchard (Brentford – hostuje z Tottenhamu Hotspur), Nathan Redmond (Norwich City), James Ward-Prowse (Southampton)

Útočníci: Danny Ings (Burnley), Cauley Woodrow (Fulham)

Útočník Danny Ings by měl zaměstnávat české obránce
Útočník Danny Ings by měl zaměstnávat české obránce

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud