13. července 2010 • 14:12

Vízek se směje Šmicrovi: Porazila tě Bočanová

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako jediný ze sedmi známých tváří uhodl finálovou dvojici Nizozemsko – Španělsko. Díky přesným tipům získal nejvíce bodů a nechal tak za sebou třeba Vladimíra Šmicra, Patrika Eliáše či Mahulenu Bočanovou. Internacionál Ladislav Vízek byl v Tipovačce celebrit nejlepší.



„Ještě že to takhle dopadlo. Jen si představte, že by mě přeskočil František Ringo Čech. To by byla ostuda,“ směje se Ladislav Vízek, který vyhrál o jediný bod právě před Čechem.

Ladislav Vízek a Vladimír Šmicer odpovídali na dotazy čtenářů deniksport.czFoto Jaroslav Legner (Sport)

Na třetím místě se umístil herec Václav Vydra, následovali Mahulena Bočanová, Patrik Eliáš, Vladimír Šmicer a Jakub Voráček.

Ladislav Vízek jako jediný před šampionátem úspěšně tipnul finálovou dvojici Nizozemsko – Španělsko. „Věřil jsem oběma týmům. Dalo se čekat, že se dostanou daleko,“ prohodil bývalý reprezentant.

Po základních skupinách trošku začal počítat i s Brazílií, nicméně ta nakonec vypadla právě s Nizozemci. „Ve vyřazovacích fázích je to o jednom zápase. Kdyby vyhráli, všechno mohlo být úplně jinak,“ polemizuje Vízek.

Jak to bylo před šampionátem:

„Ale jinak mám obrovskou kliku, a to je dobře,“ usmívá se vítěz Tipovačky celebrit. „Určitě jsem u vás vyhrál nějakej pozemek, ne?“

Pozemek zrovna ne, ale alespoň dobrý pocit, že byl ze sedmi tipujících nejlepší. A porazil tak i svého zetě Vladimíra Šmicra. Stačí to? „Určitě. Hned mu řeknu, že byl za mnou a že prohrál s Mahulenou Bočanovou,“ směje se Vízek.

Právě slavnou herečku zařadil před turnajem mezi největší favority, protože prý tipuje zápasy podle trenýrek fotbalistů.

Už před finále bylo jasné, že Vízek vyhraje:

„Známe se dlouho. Je to opravdu sympatická a šikovná holka. Vím, že ženský mají jiné smýšlení. Všechno splácají dohromady s vařením, sexem a pak jim to všechno vychází. Jsou to potvory, vždycky se bojím, když se s nimi sázím,“ svěřil se Vízek.

Ten nyní musí popřemýšlet o tom, proč se mu stejně jako v tipovačce na Deniksport.cz nedařilo také u sázkových kanceláří.

„Na pár korun jsem si přišel, ale nestojí to za řeč. Nejvíc mě mrzí finále. Se Šmícou jsme dali čtyři tisíce na Španěly, ale protože vyhráli až v prodloužení, propadlo to. To je hrozný,“ vzdychl.

Online rozhovor před Kozlovnou - Ladislav Vízek a Vladimír Šmicer
Online rozhovor před Kozlovnou - Ladislav Vízek a Vladimír Šmicer

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud