29. března 2016 • 04:50

Co řekli Češi o Zlatanovi: fenomén jako hora, rovná se Messimu i Ronaldovi

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
  • České hráče čeká souboj se Zlatanem Ibrahimovicem. Co o něm říkají?České hráče čeká souboj se Zlatanem Ibrahimovicem. Co o něm říkají?FOTO: Koláž iSport.cz

    Postaví se obrovi, hvězdě a také jednomu z nejlepších útočníků na světě. Čeští fotbalisté budou v úterním přípravném utkání proti Švédsku (ONLINE 20.30) čelit síle Zlatana Ibrahimovice. "Myslím, že Ronaldo, Messi a Ibrahimovic s Neymarem jsou asi nejlepší fotbalisté na světě,“ hlásí už dopředu Jiří Skalák. „Pro mě je Zlatan fenomén,“ dodává sparťan Krejčí. Co na něho říkají ostatní hráči národního týmu?

  • Ladislav Krejčí

    Krejčí: Moje forma? Pracuju pro tým, nic jsem nezměnil
    Video se připravuje ...

    Ladislav Krejčí , záložník, Sparta

    "Pro mě je Zlatan fenomén, jeden z nejúspěšnějších fotbalistů. Všude, kde byl, udělal titul. Když ho člověk vidí v televizi, říká si, že je výborný, ale realita to může ještě překonat. Myslím, že jeho sebevědomí není jen hrané. Opravdu takový je a tím je důležitý pro tým. Je to vítězný typ."

  • Matěj Vydra

    Zápas proti Švédsku je velká šance, abych se ukázal, říká Vydra
    Video se připravuje ...

    Matěj Vydra, útočník, Reading

    "Pro mě to bude dobrá zkušenost vidět, jak se pohybuje, jak přemýšlí. Pro obránce to zase bude zkušenost, jak proti němu bránit. Prý není úplně jednoduché ho odstrčit od balonu, je strašně silný, je jak hora. Sice je vysoký, ale technicky výborný. Nebude to úplně jednoduché."

  • Jiří Skalák

    Jiří SkalákFoto Pavel Mazáč (Sport)

    Jiří Skalák, záložník, Brighton

    "Myslím, že (Cristiano) Ronaldo , (Lionel) Messi a Ibrahimovic s Neymarem jsou asi nejlepší fotbalisté na světě. Hrozně se na něj těším a jsem zvědavý, jak bude hrát. Těším se na to srovnání, jaký je tam rozdíl. Člověk se od něj může učit, jak je všestranný. Je vysoký, rychlý, technicky vybavený, má dobrou hlavičku.“

  • Daniel Kolář

    Ibrahimovic? Bylo by lepší, kdyby odpočívatl, říká Kolář
    Video se připravuje ...

    Daniel Kolář , záložník, Plzeň

    "Dal gól a na další přihrál (proti Plzni za AC Milán v LM). Byl to pro mě jeden z největších zážitků, v AC Milán na mě udělal obrovský dojem. Byl jejich vůdčí osobnost, bylo znát, jak na něj spoléhají. Těžko se brání, má všechno, co má mít. Má kolem sebe auru, působí hodně sebevědomě, že on je ten boss. Vyzařuje charisma."

  • Jakub Brabec

    Jakub BrabecFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Jakub Brabec, obránce, Sparta

    "Mám z Ibrahimovice respekt, ale nemyslím, že není v silách našeho týmu, abychom ho neukočírovali. Navíc to určitě nebude osobka jeden na jednoho, ale bude to o týmovém bránění."

  • Tomáš Sivok

    Tomáš SivokFoto EPA

    Tomáš Sivok, obránce, Bursaspor

    „Je to top útočník a v nejlepší formě, kterou kdy měl. V PSG ukázal, že nás nečeká nás nic lehkého. Je to opravdu výjimečný hráč. Je silný a komplexní. Nelze se na něj speciálně připravit, že bychom si hlídali třeba jen jeho. Musíme podat stoprocentní týmový výkon."

  • Pavel Vrba

    Pavel VrbaFoto ČTK

    Pavel Vrba , reprezentační trenér

    "Švédové mají hrot, který má málokdo. Rozhodl třemi góly ze čtyř baráž. Hlavně doufám, že bude hrát. V Polsku na podzim jsme se těšili, že nastoupí Lewandowski, ale ten si jel plnit povinnosti do Bayernu. Doufám, že tentokrát se potkáme s útočníkem, který by měl naši obranu prověřit. I z toho pohledu to může být zajímavý zápas."

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud