17. září 2012 • 14:49

Crouchův gól nepatří do fotbalu, ale do NBA, zuřil Mancini

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Skandál cloumá po víkendu také fotbalovou Anglií. Manchester City, úřadující mistr, hrál na půdě Stoke 1:1 a gól dostal od Petera Crouche, který při akci zahrál rukou. „Tenhle gól nepatří do fotbalu, ale na hřiště v NBA,“ zlobil se manažer Citizens Roberto Mancini. Skórující dlouhán, který by se rád vrátil do anglické reprezentace, pak po utkání prohřešek přiznal. „Nebudu lhát, zahrál jsem rukou.“



V 15. minutě si Crouch při gólové akci zpracoval míč rukou. Protihráči v modrém se zběsile hlásili a připomínali rozčílené čertíky, naznačovali sudímu, že soupeř zahrál rukou. Všechno bylo marné. „Pavouk“ v dresu Stoke zakončil akci střelou do sítě Citizens.

Manažer Manchesteru City byl kvůli tomu pořádně naštvaný. A nejen na Crouche, ale i na rozhodčí. „Nechápu, jak je možné, že něco takového neviděl?“ čílil se Mancini. „Někdy zahrajete rukou neúmyslně, ale tohle nebyl ten případ. Crouch věděl, co dělá.“

Zároveň přiznal, že zápasy na Stoke jsou pro každého hodně těžké. „Věděli jsme, že to bude náročné. Smutné je, když vás o úspěch připraví takováhle neuvěřitelná věc. To byla prostě akce jako z basketbalu,“ prohlásil italský kouč Citizens.

Manchester City nevyhrál na půdě Stoke již šestkrát v řadě (naposledy se mu to povedlo v lednu roku 1999). Mancini byl ale pořád přesvědčený, že tentokrát jeho tým připravil o plný bodový zisk prohřešek proti pravidlům a nepozorný sudí.

„Pokud to takhle půjde dál, tak bude lepší, když zůstaneme příště doma, každý z týmů si připíše po bodu a nebudeme utrácet peníze za hotel,“ zlobil se Mancini.

Útočník Stoke City Peter Crouch dal gól do sítě Manchesteru City. To, že při akci zahrál rukou, mu radost nijak nepokazilo.
Útočník Stoke City Peter Crouch dal gól do sítě Manchesteru City. To, že při akci zahrál rukou, mu radost nijak nepokazilo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud