12. září 2012 • 18:30

Fanoušek chrněl při zápase s United a prospal gól. Přesto slavil

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Vidět na vlastní oči přímo na stadionu zápas Manchesteru United a ještě k tomu duel, v němž padne pět branek? To je sen mnoha českých fanoušků. V Anglii to ale nejspíš mají rozdané jinak. Tam si klidně fanda na takovém mači schrupne. Nevěříte, stačí se podívat na video z duelu mezi Southamptonem a "Rudými ďábly" z této sezony.



Na tribuně usnul přiznivec Southamptonu, který v Premier League několik let nehrál. Fanoušek si hodil šlofíka a zaspal infarktovou koncovku duelu, kdy Svatí dostali dvě branky a prohráli s favoritem 2:3.

Fanoušek Southamptonu byl možná příjemně ukolébán vývojem utkání Premier League. „Saints“ vedli 2:1 a divák tak nejspíš usínal s pocitem blížící se výhry nad slavným sokem.

O to horší ale muselo být probuzení. Van Persie totiž v závěru dvěma trefami vystřílel týmu z Old Trafford vítězství nad nováčkem.

VIDEO: Fanoušek Southamptonu spí na zápase s Manchesterem United. Probrala ho až oslava gólu jeho týmu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud