7. července 2016 • 16:19

West Ham nabídl Tévezovi 150 tisíc liber týdně, ale útočník chce víc

Autor: cas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinský kanonýr Carlos Tévez se mohl stát nejlépe placeným hráčem West Hamu v historii. Klub mu nabídnul 150 000 liber týdně (4,8 milionů korun) plus pozici stálého útočníka číslo jedna. Hvězdnému hráči se to však zdá málo a požaduje minimální plat 250 000 liber týdně (8 milionů korun).



V minulosti navíc Tévez prohlásil, že West Ham miluje. David Sullivan, spolumajitel klubu, mu to připomněl: „Svoje prohlášení by měl změnit. Miluji West Ham, pokud mi dá 250 000 liber týdně. Myslel jsem, že naši nabídku přijme s nadšením. Mohl se vrátit do místa, které si zamiloval a dostával by za to velmi dobrý plat. Navíc mu bude 33 let a pro nás je jeho smlouva velkým riskem.“ 

Momentálním nejlépe placeným hráčem londýnského klubu je francouský záložník Dimitri Payet, který za své služby dostává 100 000 liber týdně (3,2 milionů korun). O toho je však po výkonech na EURO velký zájem.

West Ham bude od léta působit v Evropské lize a místo argentinského útočníka už si vyhlédl jako náhradu Kolumbijce Carlose Baccu z AC Milán.

V létě se klub navíc stěhuje ze svého starého stadionu Upton Parku do nově vybudovného Olympijského stadionu. V Upton Parku hrál klub dlouhých 112 let, a tak bylo stěhování nevyhnutelné. Za pronájem nového stadionu zaplatí ročně symbolickou částku 2,5 milionů liber a nájemní smlouva je na dlouhých 99 let.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud