27. srpna 2016 • 14:18

Hráči United kritizují hvězdu. Místo tréninku fandí ženě na tenise

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

S jeho kariérou to jde z kopce. Většinu minulé sezony promarodil a před nedávnem mu nový trenér Manchesteru United Jose Mourinho řekl, že s ním nepočítá, a tak bývalý německý reprezentant Bastian Schweinsteiger řeší budoucnost. Tedy řeší… místo udržování v tréninkovém procesu dál objíždí se svoji ženou tenistkou Anou Ivanovičovou turnaje. To podle britských médií namíchlo některé spoluhráče z United a vzkázali mu, ať se raději koncentruje na svoji přípravu.



Skupince zkušených hráčů z Old Trafford se zvláště nelíbilo chování dvaatřicetiletého záložníka v závěru minulé sezony, kdy United marně bojovali o místo zajištující předkolo Ligy mistrů. Podle nich si Schweinsteiger místo urychlení rekonvalescence užíval čas se svoji ženou, známou tenistkou.

To prý mělo vliv i na rozhodnutí portugalského kouče Mourinha, který už před sezonou uvedl, že se službami německého záložníka dál nepočítá a přeřadil ho do rezervního týmu.

Bývalá hvězda Bayernu Mnichov na svém twitterovém účtu reagovala po svém. „Manchester je můj poslední klub v Evropě. Je jedním z mála klubů, kam jsem si dokázal představit, že můžu z Bayernu odejít. Jsem připraven kdykoliv pomoci, pokud mě tým bude potřebovat. Víc k tomu říct nemohu, děkuji fanouškům za podporu,“ uvedl hráč.

Schweinsteiger jasně ukázal, že se koncem léta nikam z klubu stěhovat nehodlá. Nabízí se tak jedině odchod do americké MLS nebo do Činy. Tam se však přestupní okno otevírá až v zimních měsících. S největší pravděpodobností tak má hráč před sebou volný podzim. S platem více než pět milionů korun týdně se rozhodně špatně mít nebude.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud