13. října 2017 • 12:30

Agüero poprvé o děsivé nehodě: Bez připoutání už bych tu asi nebyl

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před dvěma týdny po cestě na amsterdamské letiště s ním nabouralo taxi. Vůz skončil ve sloupu a Sergio Agüero to odnesl zlomenými žebry. Mohlo však dojít i na nejhorší. V prvním rozhovoru o incidentu argentinský útočník Manchesteru City přiznal, že mu život zřejmě zachránil bezpečnostní pás.



Na konci září si Agüero během reprezentační pauzy vyrazil z Ostrovů do nizozemské metropole kvůli koncertu popového zpěváka Malumy, s kterým se osobně zná. Při cestě z koncertu však řidič taxi narazil do sloupu. Náraz byl tak silný, že dokonce vymrštil i oba airbagy. Devětadvacetiletý Agüero byl okamžitě převezen do tamní nemocnice, kde byl následně ošetřen.

„Když jsem se dostal do nemocnice, první, na co jsem se doktorů ptal, zda budu moct hrát o víkendu zápas. Řekli že ne,“ popsal tehdejší situaci útočník City v rozhovoru pro TyC Sports. „To mi nestačilo a tak jsem se zeptal, zda budu moct hrát aspoň reprezentační zápas za Argentinu příští týden. Na to mi řekli, že neví,“ dodal.

Sergio Agüero se vrátil do tréninku rychleji, než se původně očekávalo
Sergio Agüero se vrátil do tréninku rychleji, než se původně očekávalo

V tu chvíli to byl pro něj obrovský šok. „Řekl jsem jim, že to snad není možné, že tomu nevěřím,“ pokračoval. Pak si ale vše srovnal v hlavě a došlo mu, jak velké štěstí měl. „Kdybych nebyl připoutaný, už bych teď o tom nejspíš nemluvil,“ uvedl.

Původně měl být Agüero mimo až šest týdnů, ale jeho návrat na hřiště se rapidně urychlil. Ve středu už sám lehce trénoval a během čtvrtka si zkusil trénink s týmem, aby své tělo otestoval, zda už je připravený zasáhnout i do zápasu.

„Musím to vyzkoušet, abych věděl, jak na tom jsem,“ řekl. „Můj start proti Stoke je stále otevřený. Sice se mi může povést trénink, ale v zápase už je to o něčem jiném, i když zas takovou bolest už necítím,“ dodal.

VIDEO: Agüero už zvládl trénink s týmem

NEJ kuriozity Premier League: Mourinhovo objetí sudího i příšerná simulace
Video se připravuje ...

NEJ góly Premier League: na Iwobiho trefě je nejlepší Sánchezova asistence
Video se připravuje ...

NEJ triky Premier League: Podívejte se na to nejlepší za září
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud