21. listopadu 2014 • 10:34

Čecha láká i AC Milán. Šance na přestup v zimě není velká, tvrdí agent

Autor: iSport.cz, kah, pt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další fotbalový velkoklub se hlásí o služby Petra Čecha. Po londýnském Arsenalu projevil podle informací listu Daily Star zájem o českého brankáře také AC Milán. Rossoneri by Čecha chtěli získat už v lednovém přestupním období. Jenže Čechův manažer Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest nedává odchodu v nejbližším možném termínu moc velké šance.



Petr Čech odchytal v dresu Chelsea během této sezony zatím jen pět zápasů, a tak se živě spekuluje, že český gólman po deseti letech Stamford Bridge opustí.

V posledních dnech se jméno plzeňského rodáka začalo skloňovat v souvislosti s Arsenalem, ale těžko říct, zda by Chelsea byla ochotna posílit svého městského rivala. List Daily Star si myslí, že větší šance by měl nějaký zahraniční klub. Na což sází i AC Milán, který sice v létě získal Diega Lopéze z Realu Madrid, ale i s ním se slavný oddíl nachází až na 7. místě italské ligy.

Přesunu Čecha právě do Milána by nahrával i fakt, že z Chelsea do AC už hostují Fernando Torres a Marco van Ginkel, takže tyto kluby spolu jsou zvyklé obchodovat.

Nicméně hráčův manažer Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest označil zimní přestup za nepravděpodobný. „Ve fotbale nelze nikdy nic zcela vyloučit, pokud si však dáte dohromady fakta a spojíte je s Petrovými ambicemi coby top světového brankáře, příliš mnoho variant nezbývá. Připočtete-li k tomu aktuálně nízkou potřebu těchto několika málo klubů řešit brankařský post, zvláště pak v zimním přestupovém období, vyjde vám z toho, že šance na přestup v nejbližších týdnech a měsících příliš vysoká není,“ sdělil ve vyjádření pro deník Sport.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud