16. července 2009 • 09:19

Potvrzeno. Terry zůstane v Chelsea

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že si vydělá víc? Že potřebuje novou výzvu? Na tato slova anglický obránce John Terry neslyší. Na schůzce s vedením Chelsea pronesl, že nehodlá přestoupit do Manchesteru City. A záhy pózoval fotografům s novým dresem.



Ještě včera kouč City Mark Hughes tvrdil, že John Terry potřebuje jinou výzvu. „Znám to ze své vlastní zkušenosti. Když jste v jednom klubu moc dlouho, potřebujete novou motivaci,“ pronesl.

Vypadalo to, že Hughes nepřímo citoval Terryho. Ale nebyla to pravda. Chelsea okamžitě popřela, že by se chtěl její kapitán přesunout na jinou loď. A rozhodla se konečnou nabídku ve výši 40 milionů liber odmítnout.

„Není na prodej za žádnou cenu, stále mu běží smlouva na tři roky,“ uvedl výkonný ředitel klubu Peter Kenyon. „Řekl nám, že nechce odejít. A my ho zase nechceme pustit.“

Terry tak zůstává ústřední postavou Chelsea. Na včerejší tiskovce se společně s Michaelem Ballackem a trenérem Carlem Ancelottim oblékl do nového dresu a nechali se vyfotit zhruba desítkou fotografů.

366430:gallery:true:true

„Věděl jsem, že bude v Chelsea pokračovat. Mluvil jsem s ním o tom před několika dny a cítil jsem, že zůstane. Víc ale z naší osobní konverzace nedostanete,“ smál se spokojeně Ballack.

„Nevím, co mu přesně Manchester City nabízel, ale nezlákalo ho to. A jsem přesvědčen, že ani nezláká. John je talisman, srdcem Chelsea a náš kapitán. Ten neodejde.“

Ballack i fanoušci mají konečně jasno. Peníze mocných a bohatých šejků Terryho nezlákaly. „Tady zkrátka a dobře příběh končí,“ dodal Kenyon.

Ashley Cole a John Terry
Ashley Cole a John Terry

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud