3. srpna 2015 • 22:00

Ángel di Maria opoutí United, smlouvu by měl podepsat s PSG

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinský záložník Ángel di María se podle agentury AP domluvil na čtyřleté smlouvě s Paris St. Germain, kam má namířeno z Manchesteru United.



Sedmadvacetiletý fotbalista prý dnes podstoupil v Dauhá lékařskou prohlídku a v příštích dnech by měl podepsat kontrakt s francouzským mistrem.

S odkazem na anonymní zdroj AP uvedla, že Manchester United souhlasil s prodejem úřadujícího vicemistra světa za zhruba 63 milionů eur (1,7 miliardy korun).

Di María strávil na Old Trafford jedinou sezonu po loňském příchodu z Realu Madrid za 59,7 milionu liber (asi 2,1 miliardy korun), což byla nejvyšší částka, jakou kdy v Anglii za fotbalistu zaplatili.

Zároveň se Di María stal pátým nejdražším hráčem historie. S klubem podepsal pětiletou smlouvu, ale po rozpačité sezoně se rozhodl sáhnout po nabídce z Paříže.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud