11. července 2009 • 19:07

Čtyři fotbalisté Monaka léčí prasečí chřipku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyři nejmenovaní fotbalisté Monaka se nakazili prasečí chřipkou. Lékaři u nich virus H1N1 objevili na předsezonním soustředěním ve francouzském Vichy.



"Jakmile se u nich objevily první příznaky, udělali jsme všechna potřebné preventivní opatření. Už jim klesá teplota, takže co se týče jejich zdraví, není se čeho obávat," citovala dnes agentura Reuters lékaře Monaka Phillippa Kuentze.

Podle něj budou nakažení hráči čtyři až pět dní na hotelu v karanténě.Zbytek týmu se bude na soustředění ve Vichy připravovat podle plánu až do středy. Jedinými změnami je zrušení přípravného utkání s druholigovým Clermontem a uzavření všech tréninků.

Zprávy o nemocných hráčích Monaka se objevily krátce poté, co britská média informovala o tom, že virem H1N1 se na dovolené na Kypru nakazil obránce Manchesteru City a anglické reprezentace Micah Richards.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud