5. září 2012 • 08:34

Zemanův syn ve čtvrté italské lize dotrénoval už po prvním kole

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatímco český trenér Zdeněk Zeman vstoupil do sezony s fotbalisty AS Řím skvěle, jeho syn Karel na lavičce Juventusu Fano takové štěstí neměl. Po debaklu 0:6 v úvodním kole čtvrté ligy s Alessandrií byl podle deníku Il Messaggero propuštěn.



Pětatřicetiletý Zeman vedl Fano od března a v minulé sezoně s klubem obsadil desáté místo. K jeho odchodu přispěly také špatné výsledky v přípravě na novou sezonu, v níž Fano třikrát prohrálo a nevstřelilo ani branku.

Jeho otec Zdeněk se v létě vrátil na lavičku AS po třinácti letech a do nejvyšší soutěže vstoupil remízou 2:2 s Catanií.

Zemanův tým poté zvítězil 3:1 na hřišti Interu Milán a kouče na San Siru přivítali i soupeřovi fanoušci, kteří transparentem "Vítej tady, Zemane, jsi symbolem čistého fotbalu" ocenili jeho dlouholetou kritiku nešvarů v italském fotbale.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud