5. října 2015 • 17:48

Slovenské MASO v Itálii. Kucka nakopl Hamšíka ve stylu kung-fu

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V nedělním utkání italských gigantů mezi AC Milán a Neapolí (0:4) nastoupili dva slovenští reprezentanti Juraj Kucka a Marek Hamšík. Parťáci z nároďáku se dostali do několika tvrdých osobních soubojů. Ještě v prvním poločase trefil Kucka svého reprezentačního kapitána kopačkou do obličeje, hned se běžel omlouvat.



Opory slovenské reprezentace si v Itálii vydřely výsadní, luxusní pozice. Hamšík dělá v Neapoli kapitána, Kucka se probil do základní sestavy AC Milán, jednoho z nejslavnějších klubů na světě, byť momentálně na ústupu.

Oba hráči nastoupili ve šlágru 7. kola od začátku a vůbec se nešetřili. Z jejich pozic vyplývalo, že se v utkání potkávali poměrně často a podstoupili několik nekompromisních soubojů.

Jedno, že spolu táhnou reprezentaci za postupem na mistrovství Evropy a jsou kamarádi, v klubovém fotbale neexistuje prostor pro nějaké šetření. Nejtvrší střet slovenských reprezentantů přišel ve 29. minutě utkání.

Oba hráči se snažili získat vysoký balon. Zatímco Hamšík šel do souboje hlavou, Kucka vylétl do vzduchu a snažil se trefit míč nohou. Jenže udeřil do Hamšíkovy hlavy, kapitán Neapole padl otřesený k zemi.

Kucka hned spěchal k ležícímu kamarádovi a za svůj úder se omlouval. Rozhodčí souboj přešel, středopolař AC Milán vyvázl bez karty. Střet neměl pro Hamšíka fatální následky, pokračoval ve hře a nakonec odehrál 74 minut. Kucka vydržel na hřišti do 83. minuty.

Hráči slavného AC Milán zřejmě velmi brzy budou chodit kanály. Nedělní šlágr naprosto nezvládli a před vlastním publikem padli ostudně 0:4. "Nehodlám rezignovat. Jsem přesvědčený o tom, že současné problémy dokážu vyřešit," pravil odhodlaně trenér AC a bývalý slavný fotbalista Siniša Mihajlovič.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud