4. srpna 2015 • 19:07

Džeko má namířeno do AS Řím. City dostane 541 milionů korun

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bosenský fotbalista Edin Džeko je na odchodu z Manchesteru City, kde strávil čtyři a půl roku, do AS Řím. Italský vicemistr podle médií zaplatí za bývalého teplického útočníka 20 milionů eur (541 milionů korun).



Džeko je prý domluvený s vedením římského celku na pětiletém kontraktu, díky kterému si vydělá 4,5 milionu eur za sezonu. Přestup má být zpečetěn v příštích dnech, až devětadvacetiletý fotbalista podstoupí lékařskou prohlídku.

Džeko má za sebou gólově nejslabší sezonu v dresu Manchesteru City, v níž dal ve 22 ligových zápasech jen čtyři góly. Během angažmá v anglickém klubu získal dvakrát ligový titul a jednou Anglický pohár.

Mistrovský titul předtím vybojoval také v dresu Wolfsburgu, který ho koupil z Teplic v roce 2007 za více než 100 milionů korun. Manchester City za něj pak zaplatil 800 milionů korun.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud