27. července 2016 • 04:30

Hádky okolo Pogby. Juventus odmítá miliony pro agenta, kouč zuří

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sága "Přestup Paula Pogby" stále nebere konce. Jeho chystaný návrat do Manchesteru United, který by z francouzského reprezentanta udělal nejdražšího fotbalistu světa, začíná silně drhnout. Juventusu se nelíbí obrovská provize z přestupu pro Pogbova agenta Mina Raiolu. Výstřední manažer by měl dostat 25 milionů liber (800 milionů korun).



Juventus požaduje za Pogbu podle britského Guardianu 92 milionů liber s tím, že by Manchester United zaplatil celou provizi pro agenta Mina Raiolu. Ta činí podle listu The Sun neuvěřitelných 25 milionů liber (800 milionů korun).

Anglický celek naopak navrhuje, že by zaplatil polovinu, tedy 12,5 milionu liber, druhá část by byla na Juventusu. Vedení italského klubu, kde figuruje i česká legenda Pavel Nedvěd , to ale odmítá.

Raiola si podle nich nezaslouží ani penny, přestup dělá prý jen kvůli vlastnímu prospěchu. Juventus je momentálně na soustředění v Austrálii, na táhnoucí se jednání a spekulace začínají být lidé v týmu očividně alergičtí. "Vůbec nebudu odpovídat na otázky týkající se novinek na přestupovém trhu," zlobil se trenér Massimiliano Allegri.

Pogba má po evropském šampionátu, kde s Francií došel až do finále, prodlouženou dovolenou. Tu si třiadvacetiletý talent vychutnává na plážích na Miami. Hraje tam basketbal i jiné sporty, ale také se nevyhýbá party. Byl dokonce zachycen s elektronickou cigaretou. Mimochodem, dovolenou s ním tráví právě také agent Raiola.

Přestože Juventus avizoval, že svůj klenot prodat nechce, podle všeho mu jde pochopitelně o co nejvýhodnější podmínky. V úterý totiž turínský celek přivedl za ohromných 75 milionů liber útočníka Gonzala Higuaína. Je velmi pravděpodobné, že už tak počítá s penězi za Pogbu.

Těch bude ještě o něco více. Manchester United je totiž připravený z Pogby udělat nejdražšího fotbalistu v historii. Množí se ale hlasy, že Pogba takovou hodnotu určitě nemá.

Vše o fotbalových přestupech najdete ZDE » 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud