29. prosince 2011 • 04:00

VIDEO: Penalta jak od Panenky! Okresní přebor - Bohemka 1:0

Autor: Lukáš Hron
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SPORT MAGAZÍN - Tohle byla penalta jak od Panenky! Možná byste si na to nevsadili, ale filmový brankář Jakub Kohák alias Kája Vachopulos z Okresního přeboru pokořil jednoho z nejlepších ligových gólmanů Radka Sňozíka neuvěřitelným vinglem. Chvíli poté už oba seděli u unikátního dvojrozhovoru pro Sport Magazín.



Ďolíček viděl za dobu své existence hromady skvělých penalt, ne nadarmo tu působil i jejich velmistr Antonín Panenka. Ale tahle rána by se neztratila ani v nejnáročnější konkurenci! Přesvědčte se sami.

Jak to všechno začalo? Na bohemáckém stadionu si dali sraz Radek Sňozík s režisérem a hercem Jakubem Kohákem. Důvod? Mimořádný silvestrovský dvojrozhovor pro Sport Magazín.

Ještě než začalo jejich povídání, oba naklusali na trávník v brankářském. Ne náhodou. Sňozík byl loni vyhlášen nejlepším brankářem ligy, ke Kohákovi zase tahle role patří od seriálu Okresní přebor, v němž si zahrál gólmana Karlose.

Jakub Kohák alias Karlos z Okresního přeboru a Radek Sňozík při focení pro Sport Magazín
Video se připravuje ...

Oba jsou brankářskými pojmy. A oba se rádi hrnou ke střílení penalt. Karlos tu klíčovou v jednom ze seriálových dílů nedal, tak snad aby si napravil pověst, zkusil to teď znovu. A hned proti takovému esu.

„Dám technickou,“ upozornil, než se rozběhnul. Pár vteřin poté už jeho pokus zlehka doletěl do vinglu, Sňozík jen udiveně zíral. „To byl banán!“ křičel úspěšný střelec na celý stadion.

Skvělá nálada mu vydržela i do následného rozhovoru, kde se s opravdovým brankářem bavili třeba o tom, jak nepříjemným spoluhráčem je další herec Ivan Trojan, nebo proč bylo v seriálu z fotbalového prostředí tolik sparťanů.

Silvestrovský Sport MagazínFoto Archiv Sport

Ti dva se neshodli jen v tom, že nejhezčí a nejchytřejší fotbalisté jsou vždycky brankáři, ale třeba že ani jednoho z nich tak úplně nebere hra Barcelony.

„Je to jako když přešlechtíte kočku,“ vysvětloval Kohák. „Už má jen takový divný chlupy a takhle čumí kolem. Pro mě je lepší grázlík, kterej mňouká, škrábe, skáče, vymejšlí.“

Ondřej Vetchý (vpravo) s nahým Jakubem Kohákem ve sprše
Ondřej Vetchý (vpravo) s nahým Jakubem Kohákem ve sprše

Celý dvojrozhovor najdete ve Sport Magazínu, který vyjde v pátek. Co tam bude dál?

- Sportovní vláda 2012. Jak by to vypadalo ve Strakově akademii, kdyby se místo politiků chopili ministerských funkcí sportovci? Kdo by byl premiér, proč by se Milan Baroš hodil na ministra vnitra?

- Uniklo z facebooku: Václav Klaus. Koho by mohl mít ve facebookových přátelích prezident republiky? A o čem si tak může psát s Chuckem Norrisem?

- Ztřeštěné silvestry. Jak to vypadá, když příchod nového roku slaví špičkoví sportovci. Kdo z nich se nebojí nějaké té skleničky navíc, jaké vylomeniny jsou schopní?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud