23. září 2015 • 01:10

Přestupy ONLINE: Jaké poslední posily sehnaly kluby v Česku?

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli během letního transferového okna. To se v úterý 22. září uzavře také v Česku. Jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše ONLINE na iSport.cz.



10:45

JEDNÁNÍ. Záložník Wolfsburgu Kevin de Bruyne by měl již brzy posílit Manchester City. Anglický velkoklub za něj zaplatí 80 milionů eur (2,2 miliardy korun) a belgický reprezentant si vydělá 20 milionů eur (540 milionů) ročně.

10:30
Španělský záložník Thiago Alcantara zůstane v Bayernu Mnichov do roku 2019. Tým úřadujících německých šampionů oznámil, že s čtyřiadvacetiletý odchovancem Barcelony prodloužil smlouvu o další dva roky.
STŘEDA 25. SRPNA
18:50

HOSTOVÁNÍ. Monako získalo na roční hostování Fabia Coentraa z Realu Madrid.

18:35

PŘESTUP. Obránce Lucas Digne (22) definitivně přestoupil z PSG do AS Řím.

18:03

SPEKULACE. Záložník Leverkusenu Heung-Min Son je na cestě do Londýna, kde by měl podepsat Tottenhamu.

18:00

PŘESTUP. Záložník Asier Illarramendi se vrátil z Madridu do Realu Sociedad.

15:10

Vstup do sezony se Chelsea příliš nepovedl. Sice o víkendu vyhrála na půdě West Bromwiche, ale čtyři body jsou na obhájce titulu sakra málo. Na závěr léta se tak dají čekat posily. Majitel Roman Abramovič hodlá dát trenéru Mourinhovi na přestupy přes 100 miliónů liber! Terče? Záložník Juventusu Paul Pogba a stoper Evertonu John Stones. VÍCE ZDE 

9:41

JEDNÁNÍ. Arséne Wenger si podle Daily Expressu vyhlédl další posilu. Ze Sevilly by za 16 milionů liber (592 milionů korun) rád koupil polského defenzivního záložníka Grzegorzy Krychowiaka.

9:20

JEDNÁNÍ. Chelsea podle Daily Star nakonec nejspíš kývne na požadavbky Evertonu a podepíše anglického stopera Johna Stonese. Částka 40 milionů liber (1,5 miliardy korun) klubu nejdřív přišla přemrštěná, vzhledem k horšímu startu do sezony ale nejspíš Roman Abramovič potřebné finance v klubové kase najde.

8:31

SPEKULACE. Chelsea hodlá pokračovat v jednání o Paulu Pogbovi, ačkoliv za něj Juventus požaduje 70 milionů liber (téměř dvě miliardy korun). José Mourinho totiž na startu sezony není úplně spokojený s výkony středových záložníků Fábregase a Matiče. 

8:05

SPEKULACE. Do bitvy o Kevina De Bruyneho se podle Daily Telegraph vložil Bayern Mnichov. O záložníka Wolfsburgu usiluje i Manchester City, přestup se ale zatím nepodařilo dohodnout, Bayern by 24 Belgičana rád podepsal až na příští sezonu, s čímž by Wolfsfburg mohl souhlasit. 

ÚTERÝ 25. SRPNA
18:20

PŘESTUP. Obránce Roman Polom přestoupil z pražské Sparty do Mladé Boleslavi. Letenský klub o odchodu třiadvacetiletého fotbalisty informoval na svých internetových stránkách.

17:05

HOSTOVÁNÍ. Fotbalisty Juventusu posílil kolumbijský záložník Juan Cuadrado, který do týmu italského mistra přišel na roční hostování z Chelsea. Do Serie A se sedmadvacetiletý hráč vrací po půl roce.

16:48

SPEKULACE. Podle britského Daily Express Manchester United obnovil zájem o Ilkaye Gundogana z Borussie Dortmund. Louis van Gaal stále doufá, že záložníka do týmu přivede, BVB ale prý odmítla i novou nabídku.

16:21

SPEKULACE. Chelsea nehodlá Evertonu zaplatit 40 milionů liber (1,5 miliardy korun) za anglického stopera Johna Stonese. Místo něj hodlá šampion Premier League do svého týmu podle Daily Mail koupit Ezequiela Garaye ze Zenitu Petrohrad.  

16:00

Záložník Petr Jiráček po potvrzení přestupu do Sparty promluvil na tiskové konferenci. Podívejte se na VIDEO!

Video se připravuje ...
9:15

SPEKULACE. Chelsea se nevzdává a dál bojuje o záložníka Juventusu Paula Pogbu. Přestože italský celek několikrát prohlásil, že Francouz není na prodej, anglický klub ho chce přesvědčit nabídkou 70 milionů liber (2,6 miliardy korun).

9:00

HOSTOVÁNÍ. Záložník Chelsea Juan Cuadradro zamířil na roční hostování do Juventusu Turín. 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud