28. října 2015 • 17:06

Jak si vedou hvězdy v USA? Villa s Drogbou září, Pirlo zklamal

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Podívejte se, jak si vedou hvězdy v zámoří.Podívejte se, jak si vedou hvězdy v zámoří.FOTO: Koláž iSport.cz

    Nastartoval to David Beckham, který v roce 2007 odešel z Realu Madrid do LA Galaxy. A jako kdyby vyšlapal pomyslnou cestičku evropským hvězdám. V posledních letech do zámoří zamířili David Villa, Kaká, Steven Gerrard, Andrea Pirlo a další. Podívejte se, jak se jim v MLS vede.

  • Didier Drogba

    Didier Drogba válí za Montreal.Foto Profimedia.cz

    Společně s Davidem Villou jeden z nejlepších střelců v MLS. 37 letý útočník vstřelil v 11 zápasech 11 branek a táhne Montreal do play off. Navíc výrazně vylepšil příjmy klubu. Jeho dresy jdou na dračku. Když k tomu přidáte, že mluví perfektně francouzsky, vzniká z toho dokonalé spojení.

  • Steven Gerrard

    Steven Gerrard se v létě upsal LA Galaxy.Foto Profimedia.cz

    S LA Galaxy je blízko ke svému vůbec prvnímu mistrovskému titulu v kariéře. Jeho výkony na začátku byly hodnoceny velmi kladně, v posledních zápasech však bývalý kapitán Liverpoolu chřadne.

  • David Villa

    David Villa září v dresu NY City FC.Foto Profimedia.cz

    Toho času střílel góly za Barcelonu, Atlético Madrid či Valencii. Své umění si však schoval i pro fanoušky v zámoří. V letošním ročníku nasázel soupeřům už 18 branek a připsal si osm asistencí. Jedna z největších hvězd MLS.

  • Kaká

    Brazilec Kaká v Orlandu úplně ožil.Foto Profimedia.cz

    Bývalý záložník AC Milán či Realu Madrid udělal v MLS velký dojem. Patří mezi největší tahouny Orlanda. Po právu se stal kapitánem All-Star výběru hvězd. Navíc byl překvapivě povolán i do brazilské reprezentace, ze které předtím vypadl.

  • Andrea Pirlo

    Andrea Pirlo nepodává tak oslnivé výkony jako v dresu Juventusu.Foto Profimedia.cz

    V New Yorku ho přivítali jako italského elegána, který měl tvořit s Davidem Villou zabijácké duo. Jeden by tvořil a druhý zakončoval. Jenže bývalý italský reprezentant v zámoří nezáří. Bez svých kumpánů z Juventusu Vidala a Pogby musel Pirlo oběhat daleko víc prostoru na hřišti a to nepatří mezi jeho silné stránky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud