3. února 2016 • 16:40

Fotbalové přestupy ONLINE: Velké ligy zavřely. Kdo změnil dres?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lednové přestupové okno v nejlepších evropských ligách skončilo. Přesto se v něterých soutěžích včetně té české ještě mohou měnit kádry. Podívejte se, kdo na poslední chvíli měnil dres, o kom se v souvislosti s přestupem ještě mluví.



SOBOTA 20. ÚNORA
17:10

HOSTOVÁNÍ. Bosenský fotbalový útočník Haris Harba bude na jaře hostovat z Jihlavy v FK Sarajevo. Sedmadvacetiletý hráč, který podzim strávil na hostování ve Spartaku Trnava, měl původně namířeno do FC Atyrau, s kazašským celkem se však nedohodl na podmínkách.

PÁTEK 19. ÚNORA
11:11

HOSTOVÁNÍ. Obránce Ondřej Švejdík má namířeno ze Sparty na Slovensko. Podle serveru Aktuálně.cz bude třiatřicetiletý fotbalista do konce sezony hostovat v Žilině. Smlouvu se čtvrtým celkem tabulky by měl podepsat v pondělí a rovnou se zapojit do přípravy.

ČTVRTEK 18. ÚNORA
9:56

HOSTOVÁNÍ. Fotbalisty Ostravy posílí stoper Lukáš Vraštil, který míří do posledního týmu nejvyšší soutěže na hostování do konce sezony z Mladé Boleslavi. Trenér Baníku Vlastimil Petržela se rozhodl potíže na postu středního obránce řešit rovněž návratem Jaroslava Machovce, který si po lednovém odchodu z klubu doposud nesehnal nové působiště.

STŘEDA 17. ÚNORA
11:59

PŘESTUP. Do čínské ligy míří z Evropy další známý fotbalista. Argentinský reprezentant Ezequiel Lavezzi skončil v Paris St. Germain a přestoupil do týmu nováčka tamní nejvyšší soutěže Hebei China Fortune. Délka smlouvy ani částka za transfer nebyly zveřejněny.

ÚTERÝ 16. ÚNORA

HOSTOVÁNÍ. Fotbalista Zdeněk Linhart na konci prosince posílil pražskou Slavii, ale už po měsíci a půl Eden opouští. Útočník reprezentační jednadvacítky se neprosadil v nabitém kádru Pražanů a jarní část sezony stráví na hostování v druholigovém Táborsku. "Rozhodli jsme se, že pro mě bude lepší jít na půl roku někam, kde bude hrát. Doufám, že tu budu pravidelně nastupovat, že pomůžu já týmu a tým mně tím, že budu hrát," uvedl v tiskové zprávě českobudějovický odchovanec Linhart, který momentálně léčí zraněnou patu.

ČTVRTEK 11. ÚNORA
11:00

Trenér Laurent Blanc bude i nadále působit u fotbalistů Paris Saint-Germain, které dovedl ke dvěma mistrovským titulům. Francouzský klub s padesátiletým koučem prodloužil smlouvu do roku 2018. Původní kontrakt měl skončit po sezoně.

8:45

PŘESTUP. Senegalský útočník Dame Diop uzavřel těsně před startem jarním části ligy ve Zlíně dvouletý kontrakt. Je náhradou za nejlepšího zlínského střelce Lukáše Železníka, který zamířil do Slavie Praha. Více čtěte zde>>

STŘEDA 10. ÚNORA
16:23

HOSTOVÁNÍ. Fotbalisté Bohemians 1905 získali těsně před startem ligového jara posilu na krajní post sestavy. Do konce sezony bude v Ďolíčku hostovat ze sousední Slavie univerzální hráč Václav Prošek, který již s "Klokany" absolvoval zimní přípravu.

ÚTERÝ 9. ÚNORA
21:58

SMLOUVA. Španělský fotbalový klub Atlético Madrid si pojistil služby brankáře Jana Oblaka. Nový kontrakt vyprší až v roce 2021.

21:49

PŘESTUP. Kapitán ruské fotbalové reprezentace Roman Širokov se po patnácti letech vrátil do CSKA Moskva. Do týmu ruského vicemistra přestoupil po odchodu z konkurenčního Spartaku, s kterým se v lednu domluvil na ukončení spolupráce. Ve staronovém působišti podepsal čtyřiatřicetiletý záložník smlouvu do konce sezony s opcí.

21:40

JEDNÁNÍ. Každý fanoušek Realu a Manchesteru United musí mít tuhle letní přestupovou ságu v živé paměti. Transfer brankáře Davida de Gey do španělské metropole se sice kvůli administrativním problémům nakonec neuskutečnil, ale server Football Leaks vypátral smlouvu, která už byla podepsaná zástupci Realu a samotným brankářem. Co všechno obsahovala, si přečtěte v článku. VÍCE ZDE >>>

13:45

HOSTOVÁNÍ. Fotbalisté Příbrami získali před startem jarní části první ligy zahraniční posilu. Zvýšit konkurenci v útoku by měl lotyšský reprezentant a bývalý hráč Jablonce Valerijs Šabala, který bude u Litavky hostovat do konce sezony z belgických Brugg. VÍCE ZDE >>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud