24. března 2010 • 11:40

Nedvěd v sobotu v Praze poběží půlmaraton

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalá fotbalová hvězda Pavel Nedvěd, který loni ukončil kariéru, poběží sobotní půlmaraton v Praze. Nejlepší hráč Evropy z roku 2003 se představí mezi téměř osmi tisícovkami běžců, kteří na trať dlouhou 21,097 kilometru vyrazí v pravé poledne z Palachova náměstí.



ČTK to řekla Petra Bergmannová ze společnosti Adidas, hlavního sportovního partnera pražského závodu.

V blízké budoucnosti chce sedmatřicetiletý Nedvěd zvládnout i celý maraton.Když loni na konci května dal bývalý reprezentační kapitán sbohem velkému fotbalu v dresu Juventusu Turín, netajil se tím, že jej vytrvalostní běhy ve sportovním důchodu budou lákat.

Během podzimu už stihl absolvovat dva půlmaratony, a protože se dál udržuje ve svém turínském domově ve formě, 9. května si prý v Praze troufne i na klasický maraton.V Nedvědových plánech figurují i jiné sporty.

Rád by si v sedle kola vyzkoušel některou etapu Tour de France, kterou vždy pozorně sledoval. Víc o svých plánech a především startu před půlmaratonem má prozradit na páteční tiskové konferenci v Praze.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud