7. září 2017 • 13:03

Rozzlobený trenér Říha: Doufám, že na hráče trochu přitlačí manželky

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve třech zápasech v řadě teď hokejisté Slovanu Bratislava v KHL bodovali, napočtvrté už to ale nevyšlo. Na domácím ledě prohrál tým českého trenéra Miloše Říhy s ambiciózním Omskem v poměru 1:4 a v kabině bylo pořádné horko. „Od té doby, co jsem ve Slovanu, tým takhle špatně ještě nehrál," burácel Říha v pozápasové diskuzi s novináři.



Srpnový start ročníku byl pro Slovan Bratislava tak trochu hororový. První dva zápasy na cizím kluzišti zakončil slovenský tým se skóre 2:12... Jenže doma to zase fungovalo! Slovan sebral všechny body Dinamu Minsk, Sibiru Novosibirsk a jeden bod také týmu Chanty-Mansjisk. S Omskem to ale neklaplo.

„Od debaklu nás zachránil akorát brankář Mazanec," chválil Říha pro cas.sk bývalého gólmana Nashvillu, který se v utkání blýskl pětatřiceti zákroky. Ačkoliv byl výrazně nespokojený, neplýtval energií a hráče v šatně "nefénoval".

„Vůbec nevím, co se stalo a nedokázali mi na to odpovědět ani hráči. Proto jsem ani nekřičel," popisoval. „Když mě neposlouchají v průběhu zápasu a vlastně na něm duševně ani nejsou, není důvod se rozčilovat," přidal přece jen štiplavou kritiku. „Prohrát se může, ale ne hrát s takovým přístupem," kroutil dál hlavou.

Pro své svěřence, kteří v tuto chvíli mají sedm bodů ze sedmi utkání a drží se v Západní konferenci na jedenáctém místě ze třinácti, má teď Říha jasnou radu. Nebo spíš pro jejich drahé polovičky.

„Doufám, že si to hráči přeberou v hlavě a že na ně trochu přitlačí také jejich manželky," překvapil Říha. Před zítřejší bitvou s Nižněkamskem je to zajímavý druh motivace.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud