22. září 2017 • 19:26

Filippiho gól a asistence body nepřinesly, Kovář a Francouz byli u proher

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Tomáš Filippi přispěl gólem a asistencí k návratu hokejistů Magnitogorsku do zápasu s Ufou, nakonec ale Metallurg prohrál domácí duel Kontinentální ligy 3:4. Hosté vedli na začátku druhé třetiny už o tři góly, přesto se Magnitogorsku podařilo vyrovnat. Jenže na Filippiho trefu na 3:3 v 51. minutě odpověděl po pouhých 25 sekundách Vjačeslav Soloduchin a Metallurg utrpěl čtvrtou porážku za sebou.



Domácí prohry museli v dnešním programu strávit i dva čeští brankáři, jejichž spoluhráči nedokázali vstřelit žádný gól. Jakub Kovář sice inkasoval pouze jednou, ale po neúspěšné power play jeho Jekatěrinburg prohrál 0:2 se Soči. Pavel Francouz dostal dva góly během 13 sekund v závěru první desetiminutovky a Čeljabinsk podlehl 0:3 Nižněkamsku.

Jiří Sekáč po pozoruhodných výkonech v předchozích dvou zápasech, v nichž si připsal po čtyřech bodech dohromady za pět gólů a tři asistence, vyšel tentokrát naprázdno v duelu na ledě Togliatti. Kazaň přesto zvítězila 3:1 a upevnila si první místo ve Východní konferenci.

Kontinentální hokejová liga:

Čeljabinsk - Nižněkamsk 0:3, Jekatěrinburg - HK Soči 0:2, Magnitogorsk - Ufa 3:4 (za domácí Filippi 1+1), Lada Togliatti - Kazaň 1:3.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud