6. března 2013 • 07:52

To je tvrďák! Polák inkasoval při bitce K.O., ale do zápasu se vrátil

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Je to obrovský kus chlapa, činky zvedá snad i ze spaní, to se o něm dobře ví. Chce to odvahu postavit se do bitky s metrákovým obráncem Romanem Polákem, chlapem s vizáží Buda Spencera, který v zámoří hájí barvy St.Louis Blues. Ale Kyle Clifford z Los Angeles na odchovance Vítkovic má recept, porazil ho v bitce před dvěma lety, i dnes v noci. To museli českému obránci dokonce pomáhat do šaten.



Rvačka mezi touto dvojicí ostrých chlapů se odehrála v desáté minutě za stavu 0:0. Hned po vhazování shodili oba hranaři rukavice a šlo se na věc, úder střídal úder, žádné držení kolem krku.

Polák ale nezachytil pravou ruku svého soka a přesně ve chvíli, kdy zasadil Cliffordovi pěkný úder, tak ještě větší od posledního vítěze Stanley Cupu schytal. A padl k zemi.

VIDEO: Polák padl po úderu k zemi.

Zmatený výraz na tváři šestadvacetiletého obránce značil, že není v pořádku, a tak ho na střídačku raději doprovodil rozhodčí. Reprezentační bek ale potvrdil, že má pořádně tvrdou hlavu a do zápasu proti Kings se vrátil. Nedokázal ale zabránit druhé porážce St.Louis v druhé řadě.

Na ledě už si pak Polák stihl vysloužit pouze dva dvouminutové tresty a jeho Blues prohráli 6:4. Jinak se hrál v Los Angeles parádní svižný hokej, jen v první třetině padlo 40 trestných minut. Skóroval i rychlík Vladimír Sobotka.

Ale nic naplat, Kings se po slabém startu do ročníku dostávají do skvělé formy.

Los Angeles - St. Louis 6:4 (1:2, 1:2, 4:0)
Branky: 16. Muzzin (Doughty, Williams), 34. Vojnov (Kopitar, Williams), 42. Richards (Penner), 43. Muzzin (Doughty, Lewis), 47. Carter (Muzzin, Richards), 55. Kopitar (Williams, Brown) - 16. Pietrangelo (Stewart), 19. Sobotka (Jackman, D´Agostini), 22. Perron (Pietrangelo, Jackman), 27. Stewart (Perron, Berglund). Vyloučení: 8:10, navíc Fraser, Clifford, King - Jackman, Polák, Reaves 5 minut. Bez využití. Střely na branku: 29:14. Diváci: 18.118.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud