1. dubna 2015 • 13:42

Zase ten malíček? Jágr se zranil v souboji s Chárou a zmizel v šatně

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V nejlepším rozhodně nebude na duel proti bývalým parťákům z Bostonu vzpomínat Jaromír Jágr z Floridy. Nejen, že jeho tým kvůli prohře 2:3 přišel o důležité body, ale on sám se podepsal pod první inkasovanou branku a navíc se zranil po souboji s kapitánem domácího týmu Zdenem Chárou.



Floridě šlo téměř o všechno, v úterý šla do boje proti přímému konkurentovi v bitvě o poslední postupové místo v play off. A start nebyl zrovna nejlepší. Jediný gól vstřelil v první dvacetiminutovce domácí Loui Eriksson po nevydařené kličce Jaromíra Jágra. Ten úplně neodhadl situaci a rázem byl puk v síti Roberta Luonga.

Ještě méně příjemná situace nastala ve 24. minutě když se útok Panthers valil na domácí bránu. Urostlý Jágr je zvyklý, že většinu fyzických soubojů dokáže vyhrát, ale tentokrát proti němu stál obrovitý Zdeno Chára. Po krátkém pošťuchování nakonec Jágr s bolestivou grimasou odjel bez rukavice na střídačku a rychle zmizel v šatně.

VIDEO: Jágr se zranil v souboji s Chárou

Zdálo se, že šlo o zranění, které si pravděpodobně český hokejista způsobil sám. A to dost nešťastně. S Chárou se Jágr během krátkého angažmá v dresu Bruins spřátelil, probírali spolu tréninkové speciality a recept na hokejovou dlouhověkost. Však se také zdálo, že neústupný obr k české legendě přistupoval mírněji, než bývá zvykem.

Přesto už se český hokejista do druhé třetiny nevrátil a prognózy vypadaly bídně. Chmury z tváří příznivců Panthers ale brzy zmizely, v poslední části hry byl Jágr znovu na ledě. Výhru ale jeho tým urvat nedokázal...

Zraněná ruka Jaromíra Jágra ale bystrého českého fanouška přivede na jinou myšlenku. Pamatujete si na zlomený malíček z mistrovství světa v roce 2005? Ze zlatého mistrovství...

MATCH OVERVIEW LEGACY

VIDEO: Sestřih utkání Boston - Florida

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud