15. července 2016 • 20:40

Se Stanley Cupem na tobogán. Gólman Pittsburghu si užil den s Pohárem

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V play off odchytal minimum a před pár dny navíc přestoupil do Los Angeles. Nic z toho ale teď už bývalému brankáři Pittsburghu Jeffu Zatkoffovi nezabránilo v tom, aby si užil svůj den se Stanley Cupem. A to pěkně naplno, žádná nuda! Slavná trofej se tak například projela na tobogánu v akvaparku.



Devětadvacetiletý Zatkoff byl velkou část sezony dvojkou Pittsburghu, a to do té doby, než si pro sebe urvala brankoviště nováčkovská senzace Matt Murray, která Pens dotáhla až ke Stanley Cupu. V akci ho tak fanoušci moc zachytit nemohli, přesto ten, kdo NHL sleduje skutečně pravidelně, musel jméno třetího gólmana mužstva postřehnout.

Finále totiž trávil rodák z Detroitu v saku na tribuně, a tak měl dostatek prostoru pro poznatky a dojmy. A server NHL.com ho využil k tomu, aby za pozdějího vítěze připravoval pravidelný blog. Mohli jste tak zjistit, jak sám viděl některé situace na ledě, jak se chovají jeho spoluhráči v šatně, nebo co se děje v letadle během přeletů. Zatkoff zkrátka aspoň trochu vstoupil do povědomí.

Navíc se navždy zapsal do hokejové historie, i jeho jméno bude nesmazatelně vyryto na Stanley Cup a svůj den s ním si užil jako jeden z prvních. A asi trochu duševně zavařil přísným hlídačům cenné trofeje. To bylo když ji vzal sebou na tobogán. Však se podívejte sami.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud