4. května 2012 • 09:43

Konec nadějí: Obránce Michálek nepřijede, musí na operaci

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Hotovo, je po nadějích. Národní tým hokejistů si bude muset poradit bez defenzivní posily z NHL. Zbyněk Michálek na mistrovství světa do Stockholmu nedorazí, naopak ho čeká nepříjemná operace kyčle. Smutnou zprávu zadák Pittsburghu vyťukal v noci na mobil a poslal na telefon kouče Aloise Hadamczika. Bezprostředně poté, co mu verdikt sdělil lékařský specialista z Nashvillu.



„Zbyňa mi napsal, jak moc lituje, že nám nemůže pomoci. Je upřímně zklamaný, že to nevyšlo, protože se těšil. Zároveň doufá, že si za reprezentaci zahraje v budoucnu,“ popsal trenér obsah textovky, která zabolela.

S Michálkem v sestavě by česká obranná hráz byla ještě silnější, 29letý hráč Penguins dlouhodobě platí za uznávaného bojovníka, vyhlášeného mistra v blokování střel. Ne náhodou si v Pittsburghu vydělává v průměru 4 miliony dolarů ročně.

Svůj zápal a nasazení však ve Stockholmu bohužel nepředvede…

Národní mužstvo rozjede svoje účinkování na šampionátu dnes od 16.15 proti Dánsku. V brance se ukáže Jakub Kovář.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud