11. listopadu 2012 • 09:55

Pavelec byl nejlepším brankářem turnaje Karjala, Nedvěd v All Star

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český brankář Ondřej Pavelec byl vyhlášen direktoriátem turnaje Karjala v Turku nejlepším hráčem na svém postu a akreditovanými novináři byl zařazen i do All Star týmu. Mezi nejlepší šesticí nechybí také čtyřicetiletý útočník Petr Nedvěd.



Nejlepším obráncem byl zvolen Švéd Staffan Kronwall a útočníkem Fin Sakari Salminen. V All Star týmu měli větší zastoupení než suverénní Češi druzí Finové.

Domácí reprezentaci zastupují Salminen, další forvard Mikko Koivu a zadák Petteri Nummelin. Poslední místo beka zaujal Rus Ilja Nikulin, který byl jako jediný oceněn i při loňském turnaji Karjala.

Nejlepší hráči podle direktoriátu turnaje: Brankář: Ondřej Pavelec (ČR), obránce: Staffan Kronwall (Švédsko), útočník: Sakari Salminen (Finsko).

All Star tým podle akreditovaných novinářů: Ondřej Pavelec (ČR) - Ilja Nikulin (Rusko), Petteri Nummelin - Sakari Salminen, Mikko Koivu (všichni Finsko), Petr Nedvěd (ČR)

Ondro, díky! Zástup gratulantů před českým brankářem Pavelcem, který udržel proti Finům čisté konto
Ondro, díky! Zástup gratulantů před českým brankářem Pavelcem, který udržel proti Finům čisté konto

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud