3. prosince 2013 • 11:33

Výprodej komfortních zimních bund + rukavice zdarma

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sháníte teplou, voděodolnou a zároveń lehkou zimní bundu? Už jste vyzkoušeli různé značky a žádná nesplnila Vaše představy? E-shop Sportnanetu.cz přichází s ideální nabídkou! Vysoce kvalitní bundy od Zajo, outdoorové jedničky na Slovensku, získáte nyní se špičkovými zimními rukavicemi a za předvánoční akční ceny!



Zajo - jednička outdoorového oblečení na Slovensku

Společnost ZAJO byla založena 1. července 1996 Jurajem Králikem v provizorních garážových podmínkách. Podnětem na začátek byl nedostatek klasických turistických kalhot, známých jako „golfky“, na Slovenském trhu. Pro pragmatickou potřebu jedince: „být v přírodě v suchu“, začala éra momentálního lídra outdoor-ového oblečení na Slovensku.

Pod záštitou ISO

V roce 2007 nastala změna v logo type a společnost se akreditovala na ISO 9001 a ISO 14001. Důkazem kvality výrobků značky ZAJO je spolupráce na různych mediálních projektech (Celebrity Camp, Miss Universe 2008, oblékání redaktorů většiny televizních stanic na Slovensku), jako i množství sponzorovaných expedicí do všech koutů světa (Lipari, Himaláje, Tilichopeak a další).
 

Zimní bundy Zajo - záruka maximální kvality. Dámské i pánské modely Zimní bundy Zajo - záruka maximální kvality. Dámské i pánské modelyFoto Sportnanetu.cz


Základní rysy zimních bund

Každá zimní bunda nás musí nejen zahřát, ale mutí být lehká, komfortní, nepromokavá, větruvzdorná...a hlavně, neměla by stát hříšné peníze. Jste-li fanouškem outdooru, pak si značku Zajo oblíbíte!


Zimní bundy Zajo - záruka maximální kvality. Dámské i pánské modely
Zimní bundy Zajo - záruka maximální kvality. Dámské i pánské modely

KOMPLETNÍ AKČNÍ NABÍDKA PÁNSKÝCH A ZIMNÍCH BUND ZDE


Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud