31. července 2014 • 23:09

Hlasy po úvodním zápase 3. předkola fotbalové EL Ploješť - Plzeň

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po úvodním zápase 3. předkola fotbalové Evropské ligy Petrolul Ploješť - Viktoria Plzeň (1:1):


Dušan Uhrin mladší (trenér Plzně): "Chtěli jsme vyrovnat. Nasadili jsme hráče do útoku a myslím, že naše touha vyhrát byla cítit. Navíc jsme měli ještě jednu obrovskou šanci, ze které jsme taky mohli skórovat. Věřil jsem do posledního okamžiku, protože náš tlak gradoval. Výkon soupeře mě nepřekvapil, hrál na doraz a jejich ofenzivní síla byla znát. Jediné, co jsem nečekal bylo, že Mutu nenastoupil od začátku. Ještě není co slavit, od postupu nás dělí ještě jedno možná obtížnější utkání, než jsme sehráli dnes. Byl to velice korektní zápas, který se nesl v útočném duchu. Určitě byl zajímavý také pro diváky. Atmosféra na stadionu byla skvělá. Jsem rád, že jsme vstřelili gól, protože to jsme chtěli. Šance na postup jsou pořád stejné. V odvetě budeme hrát dál útočný fotbal a je mi celkem jedno, jaký výsledek uhrajeme. Hlavně, když bude postupový."

Daniel Kolář (záložník Plzně, autor gólu): "Do zápasu jsem nastoupil v 85. minutě s pokynem zaplnit střed hřiště a pokusit se ohrozit branku. To se nakonec po centru Pavla Horvátha povedlo. Já jsem před brankářem měl v podstatě snadný úkol a podařilo se mi skórovat. Doma bude rozhodovat každá maličkost. Ploješť je určitě jeden z nejlepších týmů, se kterým jsme se v předkolech setkali."

Matúš Kozáčik (brankář Plzně): "Byl jsem překvapený, že Mutu nastoupil až ve druhém poločasu. S jeho příchodem na hřiště jejich hra ožila. Ta střela mu sedla pěkně a já jsem na ni bohužel nedosáhl. Jinak myslím, že jsme zápas zvládli. Oni jsou hodně útočně ladění, takže se snaží tlačit do zakončení, ostatní šance už jsme si ale pohlídali. Věřím, že nás doma přijde podpořit plný dům, který nás požene za postupem a že společnými silami se nám to povede."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud